25 dagar kvar :]

Känner mej riktigt uppdaterad på vad som händer just nu, elr juste ja det händer inget! ingenting.
Men har precis kommit hem från klassmötet, 25 dagar kvar tills det bär iväg. Stockholm here we come<3  Blir nog bra, bara alla sitter på bussen och vi är på väg.



Men när vi skulle hem, alltså vi var på väg hem så vid Kelas hus, låg det en gamling och krälade. Vi stannade och hon hade trillat :/ Hon hade hack i pannan och på näsan, blödde alltså och så frös hon lite. Men vi ringde och hon fick hjälp att komma upp och sätta sig på stenmuren.
Hon kom först inte ihåg var hon bodde, men sen så fick vi reda på både namn och att hon bodde på Elvagården. Hon hade tatt sig en promenad och var på väg hem till "torpet", där hon bodde innan hon flyttade till Elvagården. Plötsligt åker Freddie förbi på mopeden och hon säger: "där bak skulle ja fått plats" . Dom är väl för härliga gamlingarna :] sen kom två sköterskor med en rullstol och så begav de sig mot elvagården.

Jaa de va en händelserik hemfärd, stackars de gamla asså. De blir tvingade att bor där fast de egentligen inte trivs där. Ganska hemskt :/ de som är sköterskor ska ta hand om sina patienter och gilla sitt jobb så blir det nog både bättre och trevligare :]

//madde

Kommentarer
Postat av: S O F I E

usch lät inte så bra :(

25 dagaaaar :D :*

2009-03-30 @ 20:02:24
URL: http://soriette.blogg.se/
Postat av: andrea

jo, pensionärerna är det synd om, men det är nog ändå rätt brea för de slipper hålla ordning på allt .

2009-03-30 @ 21:19:48
URL: http://aandrealindh.blogg.se/
Postat av: annie

26 dagar kvar jueee HEHE

<3

2009-03-30 @ 23:18:39
URL: http://chiudore.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0