26 april






Några bilder som beskriver våren

Nu var det ett tag sen sist jag skrev, det har varit påsklov och jag har haft det mycket bra, dock tycker jag att det kunde varit en vecka till :) Denna vacken blir lugn för mig iallafall i skolan;

Mån; ledig
Tid; 8.00 - 12.20
Ons; 8.00 - 10.35
Tors; 11.00 - 14.40
Fre; ledig pga inga lektioner

Så jag har en rätt go veckan, ska hinna med lite allt möjligt här hemma, saker ska fixas, mejla, gå några promenader, be mormor om hjälp ang SM-kläderna, träna och klippa mig ska jag cokså hinna med innan jag sticker upp till Enköping för Nordiska Mästerskapen. Blir nog en kanonvecka för min del hoppas jag, resterande vad som är kvar iallafall.
Nu ska jag kolla 90210 och sen sova för natten :)

//madde


Let me entertaain you!


Idag är ju då min dag då jag inte har några lektioner så jag har faktiskt hunnit med ganska mycket idag!

- Gick upp kl 11.15
- Åt frukost
- Bakade muffins och silviakaka till helgens utbildning
- Damsuget hela huset!
- Diska (våran diskmaskin är sönder...)
- Lagat mat
- Plockat blommor

Ja det är vad jag har gjort hittills idag. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig lite fin för att åka till Skövde och kolla på Let me entertain you! Blir nog superbra, hoppas ni får en lika bra kväll som jag!



//madde



Onsdag




Inte långt kvar nu!

Nu är det inte långt kvar till påsklov och det är underbart! Kom hem för ett tag sedan från skolan, hade 3 lektioner så det gick rätt snabbt. Jag och Erika hade vår idrottslektion idag och det gick bara bra :) Snart ska jag tillbaka till skolan igen för att ha möte ang projektarbetet med mina kompanjoner, vi får väl se vad det leder till. Rätt skönt att komma hem mi tt på dagen såhär, äta lite mat, kolla på TV och bara ta det lugnt. Ikväll efter mötet är det träning och kurs, wie!
Det här har varit en bra dag hittills och den ska fortsätta så!

//madde


Fredag = den lediga dagen


Idag har jag min lediga dag, riktigt skönt faktiskt att kunna sova ut till kl 11.30, gå upp och äta frukost i snigelfart. Har hämtat Henrik vid bussen, lagat mat och väntar nu på att någon ska komma och kolla på vår diskmaskin. För den är ur funktion! Förstår ni hur jobbigt det är att diska? Det första jag gjorde när jag ätit frukost var att diska, både morgonens disk från hela familjen och från igår, suck. Så diska har jag även gjort idag, riktigt tråkigt. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske åka en sväng till Skövde? Med någon? Själv? Ja det är frågan, får väl fråga runt lite och se om det är någon som är lite sugen. Ikväll är det ju Ålle, har ju tävling imorgon så ikväll blir det antagligen en hemmakväll eller om jag åker in en sväng och kollar läget, den som lever får se.

//madde


Jönköping




Nu sticker jag iväg till Jkp :)

//madde


Come What May

























Åh vad jag längtar tillbaka! Underbart, tack alla!

//madde


Återbesök




Då är måndagen snart över och duschen kallar på mig. Började vid 09.35 och slutade vid 13.10, helt okej dag måste jag säga :) När jag kom hem lagade jag mat, har även suttit vid datorn och kollat tv. Känns som om jag är rätt trött nu i dessa tider, är väl inte riktigt van vid att det är ljust än men det kommer väl. Riktigt skönt är det iallafall med lite ljus på tillvaron!
Imorgon är det även meningen att alla elevambassadörer ska vara närvarande vid någon utmärkelse teknikprogrammet får, jag skulle åkt till Vara antagligen. Men imorgon åker jag till Jönköping för återbesök hos läkaren och så får vi se vad hon säger, spännande. Men lycka till nu alla elevambassadörer, visa nu vad vi går för ;)

//madde


Sommarkläder fram!


Hej på er där ute i det trista vädret. Idag har jag inga lektioner så jag är ledig! Helt underbart är det faktiskt!
- Vaknade runt 11
- Åt en mumsig frukost
- La mig sen en sväng i sängen igen
- Beslöt mig för att damma hela rummet (stolt!)
- Lagat mat

och nu sitter jag här med ingenting att göra, men får väl ta fram dammsugaren och sen så vid 17 åker jag in till staden :) Nej juste ja, nu vet ajg vad jag ska göra, ska ju ta fram mina sommarkläder! Wie :D

//madde


RSS 2.0