Nu lyfter vi!


Nu är jag färdigpackad och allt är nästan klart! Åker nu till Rygge i Norge för att ssedan flyga vidare till Malaga och Spanien. Ska bli underbart skönt, hoppas ni får det bra här hemma. Kommer inte kunna vara så kontaktbar fram tills på torsdag då jag är i Sverige igen :)

//madde


Guld!








Dessa bilder sammanfattar dagen ganska bra, vi vann dubbeln och är nu uppe i DJB, sen fortsatte det med bugg där vi dansade, kvart, semi och final. Efter finalen så stod vi som vinnare! Underbart skönt, och jag var i chock och har nog inte riktigt fattat det än, för nu är vi uppe i BJA som är högsta klass :D Tävling nästa helg igen och då är det i Göteborg! :)

//madde



20:16


Här var det dålig uppdtaering ser jag, men har ahft fullt upp det har funnits saker att göra hela tiden men nu har jag en liten stund och tänkte berätta om vad som hänt. Det har faktiskt inte hänt så mycket, skolan + ålle igår, sen kommer det upp ett inlägg lite senare med bilder från idag då det var tävling!

//madde


19:56


Tror nu att kemin börja sitta, läskigt! Jaja, de uppgifter jag gjort iaf, men man vet ju aldrig provet är ju som sagt imorgon och om jag har pluggat tillräckligt och känner att jag kan det nu så kan vad som helst hända imorgon! Bara att vänta och se...
Ska nog slå på TV:en nu och kolla om det finns något som är underhållande.

Dagens ros; David Andersson, han skickade en förfrågan om att spela röj förrut. Du vet precis när man har som tråkigast!

//madde


Vi kan gå igen


Känslan av att när man inte har ätit på länge och är superhungrig, ja ni vet hur. Så känner jag nu, MÅSTE ha mat typ. Förhoppningsvis så är det snart klart så jag kan släcka min hunger. Idag har det varit en chill dag, åkte ut till Odensbergsskolan och hade danskurs + uppvisning. Gick bra, fick göra min första autograf x) Men skoj vare iaf. Sen till skolan och där jag hade CAD, nu har jag kommit hem är måste plugga kemi. Prov imorgon och jag känner 0 motivation inför det, men det är väl bara att plugga och se nöjd ut :)

//madde


Underbara vinter!







Lyssnar på jullåtar och jag känner att det är nära nu, snart är det första advent och då mår. Snön är på väg och jag längtar, tänkt att få gå hem från bussen och det knastrar under skorna. Att på morgonen få stiga ut genom dörren och få syn på all vit snö, den gassande solen i ansiktet och den varma vinterjackan. Snön får gärna komma nu för jag är trött på hösten, det är jättemysigt med alla färger, men allt regn och de gråa dagarna, erkänn det är faktiskt rätt trist att titta ut och inse att det är en regnig dag. När snön kommer den dagen kommer jag vara lycklig för då kan jag åka skidor, leka i snön, bli ikastad i snödrivor, dricka glögg med russin och ha underbart bra jullov :)

Amy Diamond – Julen är här
Thomas Lindahl – Sunes Jul
The Real Group – Sprakande julmedley (Live)
Lars Vegas Trio – Tre Pepparkaksgubbar
Py Bäckman – Koppången
Amy Deasismont – Mössens julafton
Troll – Jag såg mamma kyssa tomten
Triad – Tänd Ett Ljus
Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø – Låt julen förkunna

//madde


17:03


Känner att jag har behovet till att plugga kemi idag, ska även läsa ut engelskaboken. Allt är tills på onsdag, känner att naturprovet idag gick som det gick, varför ska man kunna blommor egentligen? Helt meningslöst som jag ser det, men men. Är hur trött som helst men vad gör man inte för att plugga lite kemi, jo man håller siga vaken och ser glad ut :)

//madde


JAG längtar!




Nu är det nära, för om 7 dagar så sitter jag på planet, har förhoppningsvis inte långt kvar tills vi landar i Spanien. Ska bli underbart skönt att få komma ifrån Sverige och den kalla hösten som är på väg att övergå till vinter. Ser fram emot detta mycket!

//madde


Dessa söndagar...


Söndagar är alltid så sega, egentligen räknar man bara ner tills det blir måndag morgon och skolan eller jobb väntar. Har väl läst 30 sidor i min engelskabok sen jag skrev här sist. Har även titta på desperate housewifes! Ska väl titta lite till på det innan jag tar tag i psykologin, känns som om jag aldrig får slut på mina läxor för det finns alltid något att göra :)



//madde


plug-g-ggar


Min dag är spikad:

plugg - 50 st blommor
plugg - engelskabok
äta
plugg - 50 st blommor
plugg - psykologi
plugg - engelskabok
enerigpåfyllning
plugg - engelskabok
ensam mamma söker
äta
plugg - 50 st blommor + engelska bok + psykologi
sen får jag väl läsa engelskaboken tills jag somnar.


//madde


lättroad?


Roligt man kan ha en lördagskväll :)







//madde


Nytt i garderoben :)


Nya inköp idag;

Jacka - staduim
Kavaj - Pondus
Tröja - Pondus




//madde


morfar♥




Saknaden är stor, 11 år sen du lämnade oss


23 oktober


Hej hopp på er alla pigga och glada, nu är det lördag och det är underbart skönt att vara hemma!
Idag har det varit tävling i Tanum, vi vann dubbeln! :) Sen stack jag och mamma vidare till ÖVerby där jag köpte ny vinterjacka och lite andra saker, bilder kommer :) Nu ska jag titta lite på OTH som jag har missat i veckan, får ta tag i pluggandet imorgon känner ingen motivation just nu överhuvudtaget... Blir nog tidig sänggång för mig ikväll iaf.

//madde


Äntligen klar!

Kvällens klädsel:



ÄNTLIGEN är jag klar med psykologi inlämningen, bara att mejla iväg. Har även hunnit med att vara på 20-års kalas hos kusin! Stort grattis till dej! :D
Imorgon är det tävling i Tanumshede som gäller och sen ska jag och mamma shoppa, blir nog lite vinterkläder + en ny stor, varm och mysig jacka!
Hoppas ni har haft en lyckad fredagskväll och stanna inte uppe för länge ;)

//madde


tiden räccker inte till!


Känner att jag inte riktigt hinner med allt som händer runt omkring mig just nu, massa i skolan + träningar och tävlingar. Ska skriva på psykologin i 30 min till sen träning i 3 timmar, sen ska jag lägga migg så fort jag kommer hem för är supertrött redan nu! Förstår inte riktigt hur detta ska gå ihop sig, men att tänka positivt hjälper! Jag lovar :)

//madde


kan man förlänga dygnet?


Sitter nu i skolan och har inget för mig väntar på att psykologin ska börja, men det är 15 minuter kvar... På psykologin ska vi kolla film, Shutter Island, har faktiskt inte sett den så vi får väl se vad jag tycker :)
Nu är det inte lång tid kvar innan jag sitter på planet på väg till Spanien, hur underbart ska inte det bli, men kan inte tänka så långt fram än, först är det;

Fredag - Psykologi inlämning + engelska prov
Måndag - Engelska bok + psykologi prov + psykologi inlämning + blommprov (50 st blommor...) 
 
Jo men ajg känner att jag har fullt upp i helgen, men ska hinna med att tävla också. Hmm, hur ajg ska hinna med allt är den stora frågan + att det ikväll är träning 3 timmar. Men när måndagen är över så är det bara ett kemiprov kvar och sen kan jag andas ut!



//madde


Titta och njut!






//madde


Surprised!


Snacka om att jag blev förvånad när jag hämtade posten när jag hade gått hem från bussen. Det var ett brev till mig! Hur ofta händer detta, typ aldrig. Brevet var från en gammal brevkompis jag hade i 3:an - 4:an någon gång, hon hade hittat gamla brev från mig. Kommer verkligen inte ihåg henne, men får väl ta och svara :] Lite häfigt ändå, att det dimper ner ett brev bara sådär!

Dagen idag har gått segt, somnade nästan på matten och det fortsatte väl i ungeför i samma tempo + att det inte fanns någon köttfärs kvar i maten då blev det inte heller bättre :( Så nu har jag piggat upp mig lite med mjölk + sylt + flingor så nu är jag nöjd igen :) ska plugga lite på engelskan innan jag sticker in till stan och har dubbelbuggskurs, efter den kusren blir det att ta tag i psykologin och skriva klart den!

//madde


Helgen i bilder










Vinnare i dubbelbugg :D





//madde


Helgen i skrift


Lördag;

Vaknade av ett sms vid 08.00 där det stod att vi åker tåg upp till Enköping istället för buss, skönt tänkte jag för buss hade inte varit någon höjdare precis. Tåget gick ju inte förrän vid 13.11 så jag hade gått om tid att göra mig iordning.
Vid 12.30 åkte jag in, köpte lite frukt och dricka på supermarket och fortsatte sedan på stationen. Där väntade Jacob och Daniel, vi satte oss på tåget och första stoppet blev i Skövde där vi fick vänta, och sen fortsatte de med stopp, vi bytte lok i Hallsberg och vi fick sedan vänta några gånger på vägen upp för andra tåg osv. Vi blev 45 min försenade, men vi fick sitta i första klass och fick gratis fika! De var ett plus iallafall :)

När vi kom fram så tog Daniel tag i kartan, hmm hur bra gick de? Inte så värst, jag insåg att vi var på fel väg så jag tog tag i kartan och så var det bara att gå tillbaka och börja om från ruta 1. Väl framme på hotellet stannade vi inte länge utan vi gick vidare till GP tävlingen där finalerna var kvar. Vi kikade dom och sen gick vi tillbaka till hotellet och åt. Vi slappade på kvällen med, biljard & tv.
Vi gick och la oss och jag hade den värsta natten jag har haft på ett hotell någonsin, jag fick sova på luftmadrass och det var väl okej till en början men hade inget täcke utan bara lakan och jag vaknade ungefär varje timma av att jag frös, det slutade med att jag sov i mjukisbyxor, tröja + en jacka över mig.

Söndag;

När natten väl var över så åt vi hotellfrukost (mums!), sminkade oss, fixade håret för det var ju tävling på G. Åkte till hallen vid 8.30 och började ladda, värmde upp och först ut var dubbelbuggen. Vi dansade smifinal och gick vidare till final, där vi vann! :D 2 poäng rikare upp till DJB!
Fortsatte med boogie, där vi blev 11:a och sista med bugg där vi blev på en snöplig 6:e plats, precis utanför finalen. Men det är så det kan vara ibland.

Vi började sedan vår resa hem på 4 timmar i bil, gick väl ganska snabbt hemåt, för med rätt sällskap så funkar allt!

Där har ni min helg i stora drag, nästa tävling är nästa helg i Tanum. Så nu är jag fullbokad framöver med tävlingar :)

//madde



10:38


Svenska är det nu och Agneta har föredrag om Grekland för herrans massa år sedam. Snart är det mat och då är det hamburgare som gäller = mums! Sen är det en superlång fysiklektion som jag helst vill slippa men men vad gör man, jo man går och ser glad ut, sist är det Cad och då tänkte jag berätta om min händelseriak helg i form av text och bilder :) Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

//madde


21:21

 

Make you feel my love



Dags att sova känner jag, har iallafall åstadkommit en A4 psykologi, men har väl ett antal kvar... Men nu känns det som om sängen väntar för min del och att imorgon blir en kanondag (förhoppningsvis). Så sov gott på er alla där ute! :)

& att jag går till 17.00 på måndagar och börjar 07.30 på torsdagar, det kan man undra över?

//madde


Fullspäckad måndag



Hej hopp!

Här händer det inte mycket, har ju inte varit hemma i helgen så det är därför. Men jag återkommer med helgen med bilder och några skriftliga rader om hur den har varit :) Nu ska jag ta tag i min psykologi, men först kan jag berätta för er i stora drag hur min dag har varit;

Började med tuff natur där vi sköt upp blommprovet tills nästa vecka (Jippi!), sen fortsatte dagen i samma spår, lektion på lektion, när ytterligare 5 stycken var klara så hämtade pappa upp mig och vi åkte ner till körskolan. Där hade ja gmin första körlektion med Jörgen och det gick bara bra! Inga större problem där inte, så nu siktar jag mot körkort, inte lång tid kvar nu! Efter det åkte vi hem och nu sitter jag här med egentligen massa att göra, men en sak i taget! ;)

//madde


Men i dig såg jag ljuset


Lysnnar nu på gubben i lådan och njuter lite smått sådär. Har fått beskedet att vi får åka tåg upp till Enköping = underbart! Om 2 timmar avgår det och så ska jag ha gjort mig klar, hunnit in på supermarket, packat det sista och kanske hunnit med att kolla 90210. Den som lever får se. Så uppdateringen här blir väldigt dålig nu under det kommande dygnet, så håll ut, jag kommer tillbaka med massa bilder förhoppningsvis!




//madde


Packning + idol


SJ asså, vad ska man säga, det finns inte så mycket att säga. Just nu är det oklart vilket tåg vi ska åka med och om vi ens får åka tåg eller om det blir buss upp till Enköping. Vi får reda på det imorgon bitti om vi åker vid 11 eller vid 13 och det är ju en viss skillnad på vilken tid det är. Men det blir nog bra vilket det än blir, bara vi kommer upp så vi kan tävla! :)

Nu ska jag packa ner allt i väskan och försöka få med allt, har faktiskt skrivit ner en lista på saker jag ska ha med, men om allt kommer med i slutändan det lär jag ju märka när jag kommer dit upp, för det är inte lätt att tänka på allt inte. Inte för mig iallafall, men jag ska göra mitt bästa och så får vi se hur det går. Idol får även stå på i bakgrunden, för vem åker ut tro?

//madde


mormor!


Nu sticker jag till mormor och myser till det lite granna :)

//madde


Nytt i garderoben



//madde


Höstfint























SJ - katastrof!


Hemma från allt som kallas skola, stan, optiker osv. Ja blev inte dom svarta glasögonen utan dom andra :) Så nu ska jag kolla oth, 90210, greys och desperate innan jag och familjen beger oss mot mormor för mat och lite firande, mys !

Har även fått reda på att SJ har ställt in alla sina tåg så vi får åka buss upp imorgon till Enköping. Snacka om kul -.- gaaah, ve tinte vad jag ska göra, 6 timmar i en buss! Ja jag får väl se det från den positiva sidan, jag får ännu mer tid för att skriva psykologi-inlämning  och plugga på 50 st blommor... Ja, nu ska jag inte deppa mer över det utan göra något som gör mig glad!

//madde


Mycket att stå i,


Nu blir det sängen för min del efter en ganska jobbig dag i skolan + träning på det. Ja jag är just nu väldigt trött men hoppas på en bra fredag imorgon. Så ha en underbart bra fredag imorgon ni glada och positiva människor!

//madde


Gubben i lådan




Myströja - HM
Jeans - Gina Tricot
Svart linne - Gina tricot


Körde på en ganska avslappnad stil idag, var rätt trött imorse och orkade inte mycket mer än såhär. Någon dag är det faktiskt riktigt skönt att gå runt så som jag gjorde idag!
Dagen förövrigt har varit bra, satt kvar i skolan tills 17.30 för att försöka förstå någonting utav konstruktionen som vi har prov på imorgon och ja jag förstår väl kanske hälften om jag har tur imorgon? När jag kom hem så var jag fruktansvärt hungrig så då stod det tacopaj på bordet - mums!



Nu ska jag fortsätta med mitt pluggade och se fram emot en ny dag imorgon!

//madde


Nya brillor, hjälp!


Ja då har jag detta beslutet att fatta nu också, det än nämligen dags att skaffa nya brillor och jag vill ha er hjälp! Jag har väldigt svårt att välja mellan dessa två, så vad tycker ni? :)






//madde


Sweet dreams


Klappat och klart är allt nu och jag är pigg, har ni hört - jag är pigg kl 23.00 på kvällen, ja någo fel borde det vara på mig... Men nu är idrottsinlämningen klar och jag kan pusta ut, skrev ihop något som ska lämnas in imorgon, får väl hoppas på att jag har skrivit något bra bara... Nu är det dags för mig att borsta mina tänder och sen bege mig mot min sköna säng och hoppas på att jag är lika pigg imorgonbitti! :)

//madde


Sm 2010 Boogie




//madde


14:44


Cad som vanligt dessa sista timmarna på tisdagar, ganska sega dessvärre, men snart så är det över och jag får då plugga konstruktion, tjoho vad kul. Nja tvivlar på detta. Nu är det dags att fortsätta och snart äta mat förhoppningsvis!

//madde


2 måndagar kvar...





Såhär kan man sammanfatta dagen, ganska bra, men välldigt trött. Alla 6 lektionerna flöt på som vanligt och jag kämpade mig igenom dom. Bara två måndagar kvar innan det är höstlov, förstår ni min GLÄDJE när jag tänker på det, spanien + tävlingar = underbart! Som sagt så slocknade jag rätt hårt när jag kom hem och sov i 2 ½ timma, det var underbart skönt så nu är det dags för mig att ta tag i skolarbeten, idrottsinlämning & svenska. Är förhoppningsvis klar med detta snart så jag kan gå och lägga mig för kvällen :)

Har också räknat ut att jag har haft:

20 läxor
7 prov
1 inlämning

och det som är kvar fram tills höstlovet är:

1 redovisning
7 prov
3 inlämningar

Hmm, mjo jag har lite kvar att göra, men det grejar jag väl när jag har ork och tid!

//madde


16:45


Nu går jag och lägger mig och sen får ni en lite bättr euppdatering och kanske någon bild från dagen med det underbara vädret!

//madde


Natti natti


Nu är det sen kväll för mig och dags för mig att hoppa i säng, men först hittade jag en lite kul sida: http://www.spreadshirt.se, där man kan göra lite egna tryck och sånt :)

Natti natti!

//madde



19:54


Opps, hann visst inte med att plugga. Så flyttar upp en våning för att kolla ensam mamma söker!

//madde


summer of 69




Trött och sliten efter en dag som denna, kom inte riktigt i säng efter mitt bubbeldadande utan hamnade framför TV:en där visades gamla videofilmer från när jag var liten, sisådär 3 år. Shit vad söt man var och vilka kommentarer man hade, blir nog till att kolla lite mer på någon dag då man inte har något annat för sig och vill pigga upp humöret lite! :)
Idag steg jag upp vid 08.10 lika pigg som vanligt -.- Men upp och hoppa för i Skövde väntade träning med Robban och Sofie, väldigt givande träning och just nu är jag helt slut! Så nu ska jag plugga lite på redovisningen om realismen och sen kika på ensam mamma söker :)


Ha en underbart skön söndagskväll nu så ser vi fram emot en ny vecka!

//madde


1:a :)




Har tävlat i Gislaved idag och det resulterade i en första plats i dubbelbugg. Kunde ävl inte gått så mycket bättre eller sämre så jag är väl nöjd! :)

//madde



Fridaynight




Såhär såg jag ut igår då det var överraskningsfest för Amanda som fyllt år. Det var en ganska lugn kväll, stannade inte så länge utan kände att jag behövde hem i tid efter denna jobbiga vecka. Men nu är det iallafall helg och jag njuter! Tack alla för igår :)

//madde 



:)


Ätit mammas goda mat och nu ligger jag här i sängen, ska vid 17 iväg och träna i Arentorp, men tills dess befinner jag mig här!



//madde


13 h i skolan...


Äntligen hemma efter en låååång dag i skolan, det rullade väl på som vanligt. Men efter vi slutat (15.20) stannade jag, erika, hagström, sandahl och gabriel kvar i skolan, vi pluggade fysik och ja vi resonerade oss fram till att vi får mer gjort här än vad vi skulle fått hemma. Så vi satt kvar, vi fick tårta, bullar & en termos kaffe. Vid 17 kom Erikas mamma med mat och sen fortsatte vi plugga. Jag fattade väl lite tillslut, så vi får väl se hur provet går imorgon, den som lever får se... En av de kvällarna jag kommer komma ihåg ifrån skolan iallafall, 13 timmar blev det, sjukt segt om man tänker på det, men de 5 timmarna vi satt med fysiken de gick ganska fort. Så om man sammanfattar kvällen så blir det att man förstår bättre o man pluggar i grupp, än ensam!
imorgon så blir det ännu mer fysikplugg innan provet, sistaminutenplugg typ! :)

//madde


Träning!


Måste plugga fysik, måste plugga fysik, måste plugga fysik. Men jag tror jag går och lägger mig i 20 min innan jag åker iväg och tränar. Jag får helt enkelt plugga ikväll och hela morgondagen, jag blir nog inte så mycket klokare ändå, men man kan alltid göra ett försök, men nu prioriterar jag lite sömn så jag har orken till att träna





//madde



CAD


Sitter på caden och Sop snackar om hinkar osv. Sista lektionen och den är snart över, sen ska jag hem äta och driekt sticka till Arentorp och träna! Inte mycket plugg idag inte, förmodligen så måste jag plugga fysik när jag kommer hem och så får jag väl sitta uppe inatt eller, för något, förhoppningsvis så ska jag fatta något också... Svenskauppsatsen gick väl bra, skrev, skrev och skrev. Lämnade in den och ja vi får väl hoppas på det bästa :)

//madde


zoovillage.se



//madde



Vinterjacka?







//madde



Fall for you


Hejsan på er! Hoppas dagen varit bra, det har min varit, fick reda på naturen - MVG och sen kemin - G, exakt samma poäng som Erika, lite skumt haha, men roligt var det iallafall. Kemi och sånt är inte precis min starkaste sida och eftersom vi har prov i fysik på torsdag så känner jag att jag kanske borde börja plugga. Men jag fattar inte mycket, så jag får väl ta hjälp av någon vänlig själ i skolan imorgon :) Hade även prov i psykologin idag och det gick nog bra hoppas jag, inte så överdrivet svårt inte. 
Ja de var min dag i stora drag, imorgon är det svenska uppsats och pga det så missar vi 4 lektioner!! UNDERBART kan det kallas, så jag njuter för nu är det bara 4 dagar kvar på denna långa vecka, och sen är det bara 3 veckor kvar innan jag åker iväg till Spanien! :D





//madde



15:57



Är lite smått sugen på att ta en promenad nu och sen äta något gott för att sedan fortsätta med mitt pluggande. 

//madde



If I can make you smile


Vaken och nästan pigg, för igår var Erika här hela dagen, vi bakade cupcakes i olika färger & former, skrattade, pluggade och hade det mysigt :) Sen på kvällen så anlände en hel del mysiga flickor hit, vi åt, kollade film, skrattade, spelade spel och hade det mysigt. Två av dessa, Emma & Erika sov över, skrattanfall, städning, tjöt och sms innehöll natten och såklart massa sömn. Vi vakande väl vid 11.30 och då var det frukost som gällde och nu har de åkt hem, så nu ska jag tillbringa min dag med fysik, svenska och psykologi. MM, det känns som om jag har hela dagen fullbokad, blir förhoppningsvis en promenad också så man får lite frisk luft! :)

//madde



du finns inom mig


Morgon på er alla glada! De är lördag och jag är nästan lite pigg, vaknade av att mamma och pappa åkte iväg, så nu är jag och bror ensamma hemma tills inatt. Så nu ska jag städa plugga. Men först städningen för den ska vara klar innan Erika kommer, sen ska vi plugga järnet. För ikväll kommer några mysiga tjejer hit och bara mår bra med oss här en höstkväll. 
Tack alla för gårdagen, den startade på Terrassen där det var tacobuffé, sen fortsatte vi mot Amanda för mys, skratt & musik :)



//madde



En fin höstdag














//madde




RSS 2.0