30 maj

Nu kan det vara såhär att jag bara har;
- 2 prov och 1 inlämning kvar! Helt fantastiskt underbart är det, kan inte riktigt förstå det än.
- 6 dagar kvar i skolan, det är mer än underbart.
Har gått klart i skolan för denna veckan nu, går i skolan igen den 7:de juni - wie :D Så nu blir det till att steka i solen, ha sista träningen inför SM som är i helgen i Norrköping. Lite spänd är jag allt men det ska bli fruktansvärt roligt., så nu är det bara att vänta på att det ska bli torsdag för då bär det av!
~
Har precis kommit hem från den årliga vårkonserten med Västerhöjds musikgymnasie  i Skövde, alltid lika bra. Speciellt efter, man kommer ut där och alla blivande studenter gråter av lycka. Jag blir nästan lite gråtfärdig själv, tänk snart är det bara ett år kvar. Vart har tiden tagit vägen? Vad händer sen? Ja det är många frågor jag inte har svar på än, men förhoppningsvis har snart. Men nu vill jag bara njuta det sista som är kvar av denna terminen och blicka framåt mot det sista året - för det kommer bli fantastiskt bra!
//madde

Tiden passerar snabbt förbi!


Sitter och kollar igenom gamla bilder och det finns en hel del fina. Titta och njut!





















//madde


Back to reality


Hej på er! Har nu kommit hem från Spanien och kommit in i rutinerna igen, vi landade i måndags efter ha varit där en vecka. Underbart har det varit, lite blandat väder på moln, regn och såklart sol, så har hunnit med lite annat också än bara sol och bad. Var på fotboll (Malaga spelade), varit på marknad och varit uppe i en by som heter Mijas, jättemysigt! Bilder kommer när min dator vill fungera igen, förtillfället är den ur funktion, den startar men inte mer än så. Får väl ta och lämna in den, men måste spara över några grejer så att det inte försvinner (däribland mitt hus i cad c, det får bara inte försvinna!), men annars är livet bra.

Idag gjorde vi eng speaking, skönt att ha det gjort faktiskt. Så nu kan jag andas ut, eller snart iallafall, har matte c nationella på fredag så efter det så kan jag andas ut. Men sen är det mycket annat som är på gång, projektarbetet, lite mer matte och mycket träningar nu inför SM som är om 2 veckor! Helt insane, inte långt kvar nu, extremt skönt faktiskt men till hösten är jag 3:a. Har inte riktigt insett detta än, men det kommer jag väl förhoppningsvis.

//madde


Full fart!






snart där!

Nu är packningen igång och förberedelserna inför kursavslutningen ikväll är snart klara. Så ska väl ta en titt på svenskan och sen är jag beordrad till att grilla kyckling, kan väl inte vara så svårt? Men förra gången brände jag ju köttet, så ja det blir en utmaning helt enkelt, men det ska nog gå!

//madde


Tävling i Jönköping




Nu är denna veckan slut och jag njuter, bara en dag kvar i skolan sen sticker jag! Underbart, kan knappast inte bli bättre. Men imorgon är det tävling som gäller i Jönköping, blir skoj det, träffa folk och bara dansa - precis som det ska va :) Hoppas bara på lite bra väder och det ser ju faktiskt ljust ut!

//madde


Solsken, moln, hagel, regn, snö?




Broder

Ja vart ska det sluta? 2 maj och det snöade idag helt otroligt, men ja så är det. Nu skiner iallafall solen och kollade vädret för helgen och det ser ljusare ut! Har idag varit på möten och haft matte. Har varit ganska trött och sliten idag, men har nu vilat upp lite och blir en tidig sänggång för min del. Imorgon är det matte, idrott och engelska som gäller, blir fint det.

//madde


Förstår inte varför?!


 

Nu är jag faktiskt lite upprörd, varför ska Spotify göra såhär? gaaaah!

//madde


Gör lite förändringar!






NM 2011
































Med dessa bilder vill jag tacka för en rolig helg!

//madde


2 maj 2011


Idag är då dagen efter helg och jag är sjuk, inte det bästa men efter helgen så kan det gå såhär, men jag är väl inte så ledsen över det precis. Visst det är jättetråkigt att vara sjuk, men att vara hemma och ta igen sig är rätt skönt ändå. I helgen var det NM (Nordiska Mästerskapen) och en vanlig tävling, vi deltog i dubbelbugg på NM och vi slutade 5:a och det är vi nöjda med. Sen så var det buggen med och ja det gick väl inte lika bra men aja, första tävlingen gjord i högsta klass iallafall och det känns skönt :)

Nu blir det till att plugga engelska litteratur, riktigt tråkigt men måste göras!

//madde


RSS 2.0