Sol, bad, kusten :)





Jag har det bara prima här på kusten! Fint väder med bad, sol och ska ut och springa nu, känns som om det behövs lite. Vid 4 blir det jobb tills kvällen, blir nog fint det :)

//madde


mami ♥





Kusten :)




Har kommit ner till Sövall och det är helt underbart här. Började jobba i måndags och jobbar tills på torsdag sen börjar jag igen på måndag så jag har midsommar ledigt. Det är rätt skönt, det kommer ett gäng hit upp och imorgon börjar de droppa in sen kommer några även på fredagen. Kommer bli toppen, mys, midsommarmat, midsommarkransar och Grebbestad senare emot kvällen :) Kan knappast inte bli bättre - lääängtar!
Idag är det dock molnigt, men det har varit fint och soligt så hoppas på liknande väder i helgen. Var inne och köpte makrill, får ju lyxa till det lite när man är här själver :)

//madde


Brännbollsturnering 2011



Måste iallafall meddela att idag var det brännbollsturnering för alla 2:or, efter ett mindre bra slutspel utav TE09b så ryckte vi upp oss i kvartsfinalen där vi besegrade fordon. Vi kände oss starka och i en rafflande semifinal emot el så stod vi som segrare och tog oss till finalen där vi skulle möta bygg. De var kaxiga från början men med våran taktik och coach/mentor Fredrik så blev vi mer och mer övertygande. Vi kämpade och kämpade så tårarna rann och vi stod sedan som vinnare i brännbollsturneringen 2011 för årskurs 2! Riktigt gött, tack för dagen TE09b - ni är fantastiska! På torsdag tar vi emot pokalen som är våran ett år framöver :D

//madde


Lovisa <3




Finaste kusin som jag fotade inför balen i söndags! Så otroligt fin är du, som en saga! ♥

Mer bilder kanske kommer när de är redigerade och klara.

//madde


Nu tar jag mitt pick och pack!


Nu kör vi, de sista dagarna är här och jag är väldigt lycklig! En ynka inlämning och ett prov kvar, bara att göra känns det som, finns inte så mycket att tveka på. Imorgon är det fix inför studenten i Odenhallen, sen vidare ner på stan för studentpresent, hem och plugga och sist åker jag till Vartoftaskolan för att tillbringa kvällen där på temakvällen :)
Jag har det ganska gött nu inte en ENDA lektion kvar i 2:an - helt otroligt. Så himla skönt måste jag bara säga, så nu ska jag ta mitt pick och pack och gå till sängen för en välbehövlig sömn.

Bilder kommer från SM och från kidnappningen av Martin Erkenborn ;)

//madde


RSS 2.0