30 september


Såhär såg jag ut idag då. Ganska mörk stil idag, men ibland känner man för det också. Ha precis kommit hem från träningen och jag är helt slut! Så nu blir det sängen bums men först dusch... och hoppas på att naturkunskapsprovet går bra imorgon :)



God natt på er!

//madde


Höstmörker




sovande katt & en liten lillebror

Nu går jag och lägger mig med humöret på topp! Imorgon är det skola från 08.00 - 15.20 och sen träning 18 - 21 eller något i den stilen. Hoppas eran dag imorgon blir super och njut lite extra av solen som förhoppningsvis lyser imorgon med! :)

//madde



STUDIEdag




Ja, detta är vad jag har ägnat mig åt hela dagen idag, har sammanfattat naturkunskapen som vi har prov på på fredag, känner att förhoppningsvis så går detta bra. Allt känns relativt lätt, det är om universum, atomer & molekyler :) Men nu när jag har varit redig och skrivit upp allt då är det bara att lära sig det också, men det ska väl gå förhoppningsvis! 
Snart ska jag kolla idol, men först ska jag läsa igenom allt jag skrivit, pust.

//madde



hösten är här







Underbart väder ute idag och såg precis dessa två rådjur utanför köksfönstret :) 
Hästen är nu här och det är så underbart fint och mysigt med alla färger och mysiga tröjor. Ska ta mig ut och fota lite imorgon eller på fredag.

//madde




Imse vimse spindel




Trevligt sällskap jag fick här när jag sitter och pluggar... Lever gör den och ja vi får väl se hur länge den gör det till!

//madde



Frukost




God morgon på er! Nu sitter jag här framför datorn med en rejäl frukost, eftersom vi har studiedag idag så tänkte jag att jag gör en rejäl så jag står mig ett tag. För idag ska jag plugga, plugga & plugga, känns som om det inte kommer ske något annat idag. Men nu ska jag kolla One tree hill och äta upp min goda frukost! :)

//madde



21:51




Idag hade jag en sån där trög morgon så jag tog på mig lite vad jag tycker är bekvämt :)

Leggins - Bik Bok
Tröja - Gina Tricot
Halsduk - stickat själv

Nu tänker jag gå och lägga mig och sova hur länge som helst för imorgon så är det studie dag! :D 
God natt på er och hoppas att ni drömmer om något fint inatt!

//madde



strawberries




Sitter här i skolan och har överlevt denna dagen också, bara CAD kvar. Så ni blir det till att göra klart uppgiften och lämna in den, sen ska jag hem och äta något för att sen åka till Arentorp och träna. Men dagen i övrigt har väl varit bra, har inte hänt något som inte borde hänt. Imorgon är det studiedag och det är underbart för då ska jag sova sådär underbart länge att lunch byts ut mot frukost, sen kommer jag tillbringa hela dagen med skolgrejer, främst natur för prov på fredag... Men det ska nog gå bra det här, för snart är det helg och då kommer tjejerna hem och myser till det :) blev även fruktansvärt sugen på jordgubbar :/

//madde


Höst






//madde



Psykologilektion








//madde



Ser livet från den ljusa sidan


Måste säga att psykologi inte är min starka sida, har snart kämpat mig igenom hela uppgiften och ja är så sjukt trött på den nu! Min vänstra axel värker så jag snart lägger mig i sängen och struntar i allt vad som har med skolan att göra ett tag! Men engelska och natur ska göras tills imorgon och ja nu har jag tillbringar 2 timmar med psykologin och stor del av hela gårdagen och jag är ändå inte klar!? Men vi ser det från den positiva sidan, snart är det höstlov och SPANIEN!

//madde



Hej hopp vad roligt man kan ha!


Skolan är över för idag och jag är slut som vanligt. Vi hade natur, kemi, fysik, matte, engelska & psykologi. Måste säga att denna dagen är en mördardag, men ändå tur att det är på en måndag så inte på en onsdag eller på en torsdag! På psykologin så åkte jag, Maria och Alexandra ner till stan och gjorde vårt experiment inom socialpsykologi. Jag fick vara den som utförde det medan det andra filmade. Jag gick på stan och när jag mötte en person vände jag om och följde efter personen. När personen märkte att jag gick likadant, ganska närma och  ja när de märkte att jag gick precis intill dem så blev de chockade. En sa: "Va fan vill du?", "Hoppsan!", "huh?". Ja några kommentarer jag fick höra, askul vare, så om ni inte har något för er så kan ni ju testa det och se reaktionen :)

Nu ska jag fortsätta med psykologin som ska vara inlämnad senaste kl 23:59 idag och sen lite engelska och natur! Hej hopp vilken rolig eftermiddag/kväll jag kommer ha!

//madde



sömn


Nu blir det mina gosiga säng, för imorgon är det en tuff dag men 6 lektioner och massa plugg typ. Men på psykologin så är det experiment som gäller, vi får se var detta sluta någonstans! Kul att så många läser min blogg så god natt på er alla fina och ha en underbart bra dag imorgon :)


//madde



Rengöring!


Jag tog tag i mina smutsiga/leriga skor som jag hade på orienteringen i torsdags, blev riktigt nöjd faktiskt!





Nu ska jag avbryta min psykologi för att kolla Camp Rock 2!

//madde



Bröllopsbilder









































'

//madde



Bröllop!


Förbereder mig inför bröllop just nu. Älskar att gå på bröllop, allt är så fint och fantastiskt och lyckan och kärleken är i fokus!  Även om vädret kanske skulle varit som igår så, alltså lite varmare och lite solsken så ser jag fram emot detta.
Psykologin går det inget vidare med, så jag tar hand om den imorgon då jag har hela dagen och natten på mig.  Så nu får jag fortsätta göra mig iordning i mitt långsamma tempo, största problemet just nu är mitt år, vad ska jag göra? Ja men det löser väl sig, bilder kommer väl :)

//madde



Mysfredag


Gjorde det lite mysigt för mig en fredagskväll som denna, skönt att bara slappna av och låta musiken strömma in och ta över tankarna :)














//madde



24 september


Dagens slappa outfit;



Dalénium; 









//madde



zooombie


Helt slut. Ja så kan man sammanfatta dagen, jag har varit som en zombie idag känner jag, inte varit speciellt taggad för något och föreläsningen på dalénium gjorde det hela inte bättre precis - inget vidare bra när man är trött precis. Men vad gör man inte, så nu ska jag sova några timmar, sen förbereda mig inför bubbelkaret, en film och bara mys ikväll!

//madde



Hej träningsvärk!


Nyduschad och fräsch för andra gången idag, kanske inte det bästa att duscha och tvätta håret två gånger på ja typ 8 timmar? Ja men är man svettig och äcklig så gör man väldigt gärna det! Nu har jag iallafall tränat bugg i 3 h och 30 min, ja och nu är jag bara lite trött & hungrig... Ska göra något åt hungern och sen så får det bli sängen innan det är dags för sista dagen i skolan för denna veckan - underbart! Hur jag ska kunna röra/gå imorgon det upptäcker jag väl när jag ska stiga upp ur sängen för det känns just nu ganska bra att ta sig upp i trapporna, så jag undrar hur detta ska gå imorgon. Så träningsvärk? - JA!
Imorgon ska vi till Dalénium för att lyssna på en föreläsning ihop med naturarna (oooh...), hoppas den är intressant annars det jag en som kommer somna... Sen efter det så ska jag hem och lägga mig i bubbelkaret och mysa tét lite mmm! 

Ha en fortsatt bra kväll och en trevlig natt! :)

//madde



Orientering :)


Orienteringen Ht -10 är nu avklarad och jag njuter även om det var tufft. Sprang med kanonsprutan Sofie och vi tog alla kontroller men villade bort oss ett antal gånger i skogen + all gegga, men bra kämpat hörru!  Nu har jag duschat och ätit, känner att mina ben inte kommer bära mig särskilt långt mer idag, men har även träning ikväll i 3 h. Så man får inte klaga, utan träning är bra och positivt! Men imorgon kommer jag inte kunna gå, men det problemet tar vi imorgon och så ser jag fram emot en alldeles underbart jobbig träning ikväll istället ;)
Så nu tar jag mig nog till sängen, sover någon timme eller två sen tar jag tag i psykologin om jag hinner och sen är det träningen!





//madde



Bedtime


Nu har jag precis sett Berg flyttar in, bra program det där! Nu är det alltså sängen som gäller för mig och hoppas jag slipper gå upp för många gånger som sagt. Imorgon börjar jag kl 12.00 upp på berget så ska bil skönt med lite sovmorgon för en gångs skull. Sov gott allihop! :)

//madde



Boogie!

Ja Jo jag fastnade lite för det här istället, den första videon e ju bara bäst!





//madde


Make a memory


Här sitter jag och gör lite CAD, är tvungen känns det som, vore skönt att få första uppgiften klar snart. Annars så är livet bra, förkylningen vill inte direkt ge med sig så har fått medicin för det nu - äntligen! Så förhoppningsvis så slipper jag gå upp 5 gr på natten för att jag inte kan andas, skönt att slippa det eftersom jag har haft det så ett tag nu...
Idag då var jag med på idrotten för andra gången denna terminen, har ju varit sjuk dom andra gångerna + att vi bara har idrott en gång i veckan. Vi hade intensiv intrevaller och jag kan lova er att det kändes, helt slut var jag och det säger jag nog inte bara för mig utan för de andra som var med också, kan inte det bästa när man legat förkyld i 3 veckor innan men jag kände att jag var tvungen och envis som jag är så var jag med. Skönt att ha det gjort iallafall känns så skönt efteråt. Imorgon är det då den årliga orienteringen uppe på berget, blir nog B eller C banan iår, vi får se vad min kropp orkar imorgon :)
Nu ska jag ta tag i lite psykologi och varför inte lite svenska kanske? Ja det får vi suga på en stund, får nog först få i mig något att äta och kanske något annat kommer i vägen istället för att plugga, ja vem vet?

Några myslåtar som jag trivs med just nu :)




//madde



18:55


Kollade schemat för nästa vecka och då har vi studiedag på onsdag! UNDERBART att få en dag ledig mitt i veckan om jag får uttrycka mina känslor så den dagen ser jag fram emot. Nu sitter jag med min psykologi inlämning om utvecklingspsykologi & motivationspsykologi och det går ju bra eftersom jag sitter här och skriver istället... Men har även engelskaläxa tills imorrn, men den får vi ta att göra senare sen när jag orkar :) 
Ikväll är det ju även idol, får se om jag tittar lite på det eller gör klart något av mina arbeten som ska vara klara inom en snar framtid!
- Engelska
- Psykologi
- Fysik
- Engelskabok
- Svenska presentation

Jo men det fixar jag nog, ett steg i taget! Men för det första ska jag bli av med min förkylning som inte alls vill ge sig så nu äter jag en tablett varje kvart tills ikväll, sen fortsätter det med 6 tabletter om dagen, så nu baske mig ska jag bli av med detta!

//madde




CAD


Nu är det dags för årets första lektion utav CAD och den börjar om 3 minuter. Regnet öser inte längre ner utan det är uppehåll, förhoppningsvis så är det fortfarande inte regn när jag ska gå hem ifrån bussen utan att jag inte kommer hem dyngsur! Väl hemma är det plugg som gäller, sen förhoppningsvis är det träning, om jag får för mamma för jag är fortfarande förkyld... Men på torsdag så är det orientering i skolan och då SKA jag vara fri från min förkylning :)



//madde


Svenska :)


Har svenska och vi skriver om realismen mycket givande... Men ja är man tvungen så är man! Skolfotot gick bra, jag och Erika tog kompiskort, urtjusigt blev det! Puss pårej!
Så snart blir det fysik och sist CAD, jag lär ju återkomma då :)

//madde


<3


Två bilder från Skövde, tack för dagen bästo! <3





//madde



Liger & Tejon


Sitter här med psykologin och känner att det är dags för sängen nu, Imorgon är det ja en ganska bra dag, 5 lektioner varav en missar vi pga skolfotot :D Så imorgon hoppas vi på en bra dag och att CAD fungerar, sen blir det träning och engelska + psykologi plugg :)

Naturkunskapen:



//madde



Kommer ni ihåg...


Dagen är nästan över, iallafall skoldagen och jag har nu några läxor att göra + en psykologi inlämning att göra... Det sista lät ganska tungt, men jag tycker att psykologi är intressant så det ska nog gå bra. På torsdag så slipper vi psykologi lektionen på morgonen för med än hälften har orientering så jag börjar inte förrens vid 11! Underbart i min mening fast har ju orientering från kl. 12 och framåt, men det är lite kul det med :) 
Imorgon då är det skolfoto som gäller, lika spännande varje gång, kommer ni ihåg när vi var små och skulle ta skolfotot. Vad skulle man ha på sig, hur skulle håret se ut, vad kommer alla andra ha på sig? Och sen när man fick korten så bytte man med alla andra, jag har ganska många bilder här hemma på söta människor från de var små! Den känslan när man tittar på dom korten är att man var så fri när man var liten, man levde livet, det gör jag nu med men inte på samma sätt, det fanns då inga krav utan livet flöt på som ingenting. Men nu ska jag ta och leva livet!





//madde



NYTT


Ja, min dag idag då den har varit bra. Åkte som sagt till Skövde och jag fick med mig Erika, tack för dagen söt<3 
Vi gjorde allt fina köp och dagen blev lyckad! Nu blir det lite mat och ensam mamma söker :)















Klänning - HM
Skjorta - Vero Moda
Sjal - HM
Vita dansskor - HM
Stövlar - Skopunkten
Skor med klack - Skopunkten

//madde



09:58


Har nu vaknat och är jättepigg, brukar inte hända precis. Men igår hade jag en lyckad dag, kom dit, tävlade i boogie och det gick inget vidare, sen fick vi då vänta i 4 timmar innan det var dags för buggen, vi dansade semifinal och gick vidare till final. Där slutade vi 4:a så ett poäng rikare och nu har va bara ett poäng kvar så är vi uppe i Junior A! Och det ska vi ta snart det kan jag lova ;) 
Men idag då skulle jag tävlat i dubbel, men fick ett samtal nu på morgonen att Anna inte kan vara med pga. henner nacke att hon inte kan röra sig... Ja så det blev inget med det idag, så nu ska jag förhoppningsvis få med mig någon till Skövde som kan hjälpa mig att hitta något till bröllopet jag ska på nästa helg, kan bli lite tufft, men det ska nog ändå gå bra :) Nu ska jag äta frukost och sen åker jag väl!

//madde



17:29


Sista dagen för denna veckan och det känns hur bra som helst! Idag har jag såklart varit i skolan, jag gjorde mitt psykologiprov och hoppas att det gick bra, kändes så iallafall :) För övrigt idag så har det inte hänt så mycket, vattenkrig på naturkunskapen typ. Sen åkte jag och Erika ner till stan, vi köpte var sitt svart linne + var sitt skärp som blir kvällens outfit! Just nu är jag inte precis så taggad, känner mig bara trött och sliten, men förhoppningsvis blir det bättre om ett tag när Erika har kommit hit och vi har börjat med hår, smink, kläder osv. Hade linser idag för första gången på 2 år och ja jag ser inte rpecis bättre med dom :/ väldigt konstigt, men får ta det på måndag med dom för då ska jag beställa glasögon!
Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen blir det annat fix! 

//madde



Olle Hedberg



//madde



Fredag 17/9



Behöver jag säga mer, asså hålet där är inte allt för gött... Men men klaga ska man inte bara Nejla som har tyska där imellan så vi inte kan flytta upp naturkunskapen, hmm jag klagar inte alls! 
Men träningen gick bra och nu är jag nyduschad och fräsch,  snart blir det mat och sen blir det psykologi tills jag somnar, känner att jag kommer ha en rolig natt...

//madde



You've got a friend


Hej på er alla glada! Jag känner att jag är väldigt trött efter denna dagen, har ju som sagt varit nere i Örkeljunga hos en alternativläkare. Men just nu orkar jag inte ta allt han sa utan det får vi ta en annan gång då jag har tid och ork. Men nu behöver jag göra psykologi egentligen men tror att jag skippar det och gör mig redo för lite träning istället för det kan behövas! Även om min förkylning inte är på topp så måste jag verkligen träna, kan inte sitta hemma mer och uggla! Imorgon är det iallafall så här att jag ska till skolan, göra mitt psykologiprov och sen går jag på resten av lektionerna och sist men inte minst så är det helg! I helgen då är det tävling som gäller men först Ålle!

//madde



Over the rainbow




Over the rainbow - Israel Kamakawiwo'Ole

Kan nog varit den starkaste regnbågen jag har sett, superfint, och + att det är ju en lite längre bort också :)

//madde



15 September 2010


Så här såg jag ut idag då;



Efter ännu en dag som gick ganska snabbt så är jag trött som jag alltid är vid denna tidpunkten på dygnet. Känner att man blir ju inte piggare nu när hösten tränger sig på och kallt är det på mornarna så man vet inte riktigt vad man ska ha på sig för kläder för att det är ju ändå hyfsat varmt på dagen om solen är framme som den delvis var idag :) Det blev än lite zumba idag, skojsigt de ni ;) 

Imorrn blir det ingen skola för min del, ska till Örkeljunga och besöka en läkare som ska undersöka mig och ta prover, så jag får väl sysselsätta mig bäst jag kan imorgon i bilen, typ psykologi.. Sen på kvällen är det väl träning som vanligt, för jag tränar, äter, går i skolan - det är så livet ser ut just nu på veckodagarna :)

//madde



21:50


Efter första träningen på en vecka pga av att jag har varit sjuk så var det skönt att komma igång igen, för i helgen är det tävling två-dagars och vi får väl hoppas på det bästa! Shit när man inte tränar blir man helt lam och orkar inget ju, men nu har jag tränat och är nöjd, imorrn blire zumba och på torsdag träning igen + att på idrotten så är distansträning. Måste komma igång igen och få igång formen efter inte ha tränat på ett tag - kan behövas!
Nu får det bli lite dusch och sen beger jag mig mot sängen och hoppas på att jag kan allt inom kemin som krävs för provet imorrn :)

//madde



14 september


Vaken och redo för träningen nu. Somnade förut i 2 timmar och det var überskönt och kemin känns som om den sitter - skönt! Blir väl lite plugg till när jag kommer hem ikväll. Dagen var rätt soft, vi gjorde inte mycket, matte, naturkunskap i 20 min sen var det politisk information och ja politik är inte direkt min grej så vi får väl se vad jag röstar på på fredag i skolvalet. Innan informationen spelade Olivia och henens band, mycket bra är ni! :) Sist hade vi CAD, men de hade vi bara i 30 timma så jag kunde åka 2 bussen hem! WIHO! Ja det var min dag det här, hoppas ni hade en lika bra dag som jag!

//madde


Music




//madde

A few years ago...


//madde



Make you feel my love


Hemma efter en tung dag, 6 lektioner men ändå gick det hyfsat snabbt som tur var! Natur, kemi, fysik, matte engelska & psykologi - jo man kan säga att vi hade allt på en gång idag kändes det som. Men imorrn har vi bara två lektioner pga. politisk information i typ 2 h, jo men det kan säkert bli intressant, för jag som är så insatt i politik... Men jag kanske kan lära mig något iaf :) 
Nu blir det till att lyssna musik och plugga kemi för på onsdag gäller det - prov! Sen kollar jag fotboll IFK - FFK med Sofie & förhoppningsvis Erika, blir kanoners!<3

Och så skulle jag då lägga upp en musikfil, men nej det funkade inte, men Make you feel my love, den låter är underbar!



//madde



Gina Tricot




//madde



13.47


//madde



No. 2




Igår då var det första tävlingen för året och det var i boogie, vi kom 2:a och jag är nöjd :) 

Idag gör halsen lite smått ont, förkylningen går aldrig över och det är jag lite less på, men får väl dricka något varmt så den blir bra! Men ska nu ta tag i kemin för vi har prov på onsdag, hmm vi får väl se hur detta går men ja, måste ju plugga lite så man kan något iaf.

//madde



Kattmys





Jag och sötaste katten<3
Nu blir det sängen för att orka tävling imorrn!

//madde



Finfina grejer!


vs. 
vs. 


//madde



Fredag = helg!


Å nu har jag helg och det är underbart! Förstår inte att det redan har gått en vecka till och en dag närmare Spanien, woho! Men de e väl ändå ganska långt kvar, men ja idag har det varit en tuff dag, började med psykologi prov och det gick bra, sen fortsatte dagen med andra onödiga lektioner och att ha TE09b en fredagseftermiddag måste vara tufft, vi fick inte gjort mycket idag på engelskan precis... Men är man trött och bara skrattar så gör man de och det är väl skönt att vi är glada och positiva! Har precis ätit mat och snart somnar jag nog skulle jag tro, men får inte somna nu för då lär jag aldrig somna ikväll sen och det kan bli väldigt tufft, så jag får allt behärska mig och göra något annat. Ska försöka få igång den andra bloggen jag startat och uppdatera den lite, men den får inte inte se än, klar e den men nja vi dröjer nog lite på den...

Nu ska jag försöka göra något här i livet innan det  är idol och mat igen ;]

//madde



Dagens





Myströja - Rut m.fl
Jeansleggins - VeroModa
Linne - GinaTricot
Converse

//madde



20:06




Bara för att de va goda tider!<3

Nu idol nästa!

//madde




Papperfyllt skåp!




Ja när jag kom till skåpet imorse öppnade jag lika försiktigt som vanligt och ja jag blev väldigt överraskad kan man säga! Fast jag och Emma skratta så vi knappt inte kunde stå, så det var en härlig start på morgonen! Det som jag blev så överraskad över var att hela mitt skåp var fullt med papper, trodde aldrig allt något sånt skulle hända men man slutas aldrig förvånas av TE09b!  
Tack ni som bidrog med denna överraskning :D
Rätt mätt efter potatis och biffar så nu ska jag ta tag i jaa, engelskan kanske? Eller psykologin, blev ju inget prov idag eftersom hon inte orkade ta med sig proven till lektionen så vi får ta det provet imorrn istället, jag som kände mig förberedd och så fick vi inget prov. Men vi hade iallafall matteprovet idag och JA det var svårt! Usch då, vi får väl se hur det gick och så får vi hoppas att jag får VG i matte b iaf! 

//madde



13:13


Måste säga att jag har rätt tråkigt här hemma, sitter med matten och försöker fatta något, förhoppningsvis går det lite framåt eftersom vi har prov imorgon och även prov på psykologin som är ganska lätt iallafall. Det största problemet jag har nu är vad jag ska laga för amt tills min bror kommer hem, har lite funderingar så vi får se vad det blir. 
Känner mig lite bättre än igår, men hostar och snörvlar idag ändå, förstår inte när denna förkylning ska gå över, jag gör ju ingenting på dagarna, anstränger mig inte, jag bara sitter här och glor. Ingen dans blev det igår och intezumba blir det idag heller :( Inte alls kul, men imorrn ska jag banne mig träna så dess så! För i helgen är det tävling som gäller!
Ni får förmodligen höra lite mer av mig idag när jag har tråkigt...

//madde



Malin Brännlund!

Min personliga favorit, lyssna!



//madde



Nytt!


Dags att trycka på F5 igen då! 

//madde



Hallonmazariner

Eftersom jag är sjuk så tog jag tag i livet och bakade lite hallonmazariner, nu ska jag fortsätta att njuta lite va dom och plugga lite matte!




//madde



En kväll på Gondolino & mys hos Erika<3






















//madde



Läget just nu;




Ja visst har jag det trevligt här hemma... Matteboken är den som underhåller mig just nu, men det är relativt lätt, så jag hoppas att provet på torsdag ska gå och att jag lyckas med ett VG i Matte B. Men hoppas kan man ju. Har pratat med både Erika och Alexandra idag, Erika undrade om Sandahl fick låna min grammatik bok och snäll som jag är så fick ha självklart göra de, Alexandra ville att jag skulle komma på psykologin, men så är inte fallet idag. Vi får ta det på torsdag ;] 

Så idag är jag alltså sjuk, näsan bara rinner snyter mig en gång i kvarten... Hostar gör jag med, halsen ja den känns väl rätt så bra men inte hundra. Det var en lägesrapport hur läget ligger till just nu, kommer förhoppningsvis en lite senare som låter lite mer lovande!

//madde



sjukling kanske?


Dagen startade vid 08.15 då jag steg upp motvilligt och stressade mig igenom morgonen sen vid 09.00 träffade jag Jacob och vi åkte vidare mot Skövde där det var träning för Micke. Vi började vid 10, sen lunch vid 13 och sen fortsatte vid tills klockan blev 16.00 Då var jag helt slut och orkade knappt inte ta ett steg till, magen krampade och min förkylning ville inte vara med mej. Vi åkte hemåt igen,  nu har jag ätit, pratat med Alexandra och tittat TV. Imorgon blir jag dock hemma, mår inte superbra precis, så får vara hemma och friskna till lite granna och så får vi se om jag kan gå på tisdag istället :] Men jag får ju skylla mig själv när jag tränar med förkylning, för den blir ju inte bättre av att träna precis...

igår hade jag förövrigt en bra dag, pluggade och sen åkte jag till Lisa och vi tog sedan våra mopeder när Emma hade kommit och fortsatte vi till Erika och våran färd mot Gondolino i den stora staden där Jessica & Kajsa befann sig. vi åkt god mat, skrattade, pratade och hade det mysigt. Sen åkte vi vidare i kylan hem till Erika där vi spelade spel & kollade film. Tack för en kanon-kväll flickor! <3

Nu ska jag sova för det svider i mina ögon och näsan bara rinner, jag vet det låter jättemysigt hoppas ni är riktigt avundsjuka nu! 

//madde



<3






Tack för igår bästo<3 Hade supermysigt, vi åt tacos, kollade fotbollen, gick en promenad och pratade igenom livet i stora drag! Älskar dej!

Idag då så har jag pluggat, pluggat, ätit och nu pluggar jag igen. Fick reda på att vi hade psykologi-begreppsprov i fredags och vi har det på måndag?!? Man kan ju inte ha bara helgen på sig att plugga, helt sjukt. Ja men redig som jag är så pluggar jag väl till det och njuter lite av solen. För vi 17.25 ska jag parkera utanför Lisa för vi ska bege oss in mot staden med några fina flickor och äta. Sen åker vi vidare till Erika där spel/film/mys väntar! Alltid lika kul med dessa tjejer och blir nog inte sämre ikväll.


+ att när jag vaknade i morse så var det utav denna varelsen som var högt och
lågt i hela rummet -.-





//madde



Sam!




Våran naturlärare är för söt! Vi var ute och kollade blommor idag på naturkunskapen. Vi skrev, tog kort och hade det allt lite trevligt, vi slapp att sitta inne iallafall. Vi tog väl kort på sisådär 40 blommor och han kunde allihop, helt otrolig e han! 

Har även vart på synsam idag och kollat synen och lånade hem några bågar så nu får vi se vad det blir :]
Men nu kommer Sofie snart och ikväll blire mys, matchen + tacos. Kan inte bli så mycket bättre ! <3

//madde



skooooor




//madde



HJÄLP!







Lite morgonbilder där ja. Det är så underbart fint nu på mornarna att man nästan vill gå upp så tidigt, jag gick upp samma tid som alltid, 06.23 och jag han med bussen so vanligt och allt var väl som vanligt. Vi hade lektioner, slutade 1 h för tidigt, men är man inte ambitiös och sitter kvar (var tvungen eftersom det inte går några bussar hit ut så ofta eftersom jag bor där jag bor) jag gör mina läxor, några iallafall men mycket kvar ändå... 
Det var dagen i stora drag, nu ska jag försöka få tag på Jacob så jag kan planera min tid om när vi ska träna och när jag ska plugga och allt det där som jag inte orkar.

Men mitt största problem just nu är spotify som inte vill som jag, för när en låt har spelats så fortsätter den inte med nästa. Är det så för er med?!?! Det är lite frustrerande kan jag meddela! Hur åtgärdar man det?

//madde



sommarkänslor


Nu är skolan slut för idag, en 8.00 - 15.20 dag och just nu är jag helt slut och snart så bär det av in till Nordic Club för Zumba, jag har tvingat med mamma dit och nu ska vi träna lite inför hösten! Blir super de ni. Idag har det varit ännu en vanlig dag med lektion på lektion, det är så det ser ut just nu, inget som händer det är bara vanliga tråkiga lektioner förutom psykologin & idrotten + svenska då :]

Lite somriga bilder från igår för det kändes verkligen som sommar!







//madde



RSS 2.0