Jönköping


Imorgon åker jag ner till Jkp till läkaren för att kolla benen och allt annat. Så vi hörs väl när vi hörs! :)

//madde


Destination fruktsallad & CV!




//madde


Nytt :)






Var nere på stan förrut där jag hittade en tröja + en blus :)

//madde


Farfar 75 år ♥




Grattis världens bästa farfar på 75-årsdagen! Hoppas du får en toppendag och så ses vi på söndag ♥

//madde


28 januari


Hej på er igen! Nu är jag fit for fight igen och har under de senaste dagarna inte hunnit annat än träningar, skolan och körskolan. Körkortet är snart i hamn och det gillas starkt! Nu blickar jag fram emot helgen och nästa vecka, men framförallt helgen. Imorgon är det tävling som gäller och söndag då är det kalas för farfar som fyller 75 år!
Nu ska ja ta mig i kragen och städa i mitt rum, för det ligger kläder överallt och sen blir det till att mysa till det i soffan med lite god mat :) Jag och mamma är nämligen ensamma ikväll pga att bror & pappa är iväg på fotbollscup. Skönt att vi är ensamma ändå :)

//madde


Tid för annat


Hej på er! Har inte hunnit med bloggen nu på ett tag. Men tävlingen gick ganska bra ändå trots att jag inte tävlade med Jacob pga att han var sjuk, så jag tävlade med Daniel istället. Vi kom på en 5:e plats utav 35 st par i buggen, så det får jag vara nöjd med :) Sen tävlade vi även i dubbeln där vi blev 4:a, inte nöjd med det alls, men det är så det är.
Idag har det då varit skola och det har väl gått bra, har inte varit några större problem så blir att gå tillbaka imorgon med samma inställning som jag hade idag :) Kommer nog inte var så uppdaterad här just nu, för att skolan och körkortet kommer i första hand. Då blir bloggen lidande, så jag får ta tag i allt annat nu och så hörs vi väl när jag har tid helt enkelt :)

//madde


Klassfest!




Nu drar jag till stan för lite klassfest! :)

//madde


Fredag!


Hemma efter en lång dag i skolan och sista naturprovet gjort och kursen är nu avslutad. Det känns underbart! Fick MVG på pippifåglarna så kan inte mer än vara nöjd! Nu blir det till att sova lite hade jag tänkt, sen framåt kvällen beger jag mig mot staden där det är klassfest :) Imorgon är det tävling och för er som vill kolla på den så kommer den direktsändas här på webben, så kika vetja :D

//madde


Mycket att stå i






Mina vecka å fullspäckad om jag järmför med nästa...

//madde


19 januari


Ja här var jag uppdaterad idag (eller inte) men nu är jag iallafall hemma efter en heldag med elevambassadörerna. Har fixat massa inför imorgon, stolarna är iordning i Odenhallen, alla lappar är uppe och ja det mesta är väl fixat. Nu väntar vi bara på imorgon då det hela kommer att framföras :) Jag kommer att vara guide under dagen så kommer väl att springa runt på gymnasiet lite överallt.
Nu blir det till att plugga stenhårt ikväll pga provet på fredag och sen så är det ju träning imorgon, så ikväll gäller det. Suck, inget vidare att plugga men vad gör man inte... Gjorde även fysikprovet idag, eller labben som vi hade prov på. Det gick skitkasst! Usch, vill inte tänka på det så dåligt det gick :( Men nu har jag ingen mer fysik i hela mitt liv, så ja är lyyyyycklig för det ändå :D

//madde


3 veckor kvar!




För några år sedan satt jag i en lägenhet i Malmö och firade min födelsedag med världens bästa morfar, saknar dig! <3

Idag är det exakt 3 veckor tills jag fyller 18! Helt sjukt vad tiden går, jag fyllde ju precis 17. Men vad skönt det ska bli, på något sätt så är det som en milstolpe i livet. Känslan jag har just nu är att jag är lycklig över att snart, riktigt snart fylla 18. Det är en stor siffra och ju mer jag tänker på det besto mer upprymd blir jag. Längtan är stor över något som inte alls är långt bort just nu, endast 3 veckor, inte ens 1 månad. Det är inte längesen det var julafton, men det var det för snart 1 månad sen och det är inte alls längesen. Så snart är dagen här! :D

//madde


Hugo 7 år!






Grattis buskusin på 7-årsdagen! Hoppas du får massa paket som du kan frossa i, hoppas vi ses snart igen så jag kan få leka av mig riktigt mycket :)

//madde



Desperate Housewives




Avbryter mitt pluggande av fåglar och kollar desperate istället!

//madde


Min dag i stora drag


Hemma efter en dag som har gått snabbt enligt mig. Fysiken gick väl okej, får väl se, det var ändå ganska lätt :) Matten var det segaste idag men det flöt väl på som vanligt. Massagen var det skönaste på dagen, vi hade det sist och det är verkligen jättekul att massera. Tycker om att få men även att ge, så det är kanske något sådant man ska bli? Ja vem vet, men ändå väldigt skönt att ha det sist på dagen då man kan koppla av och bara få va. Tack Hanna för massagen, mycket bra! :)
Nu är det dags för mig att plugga fåglar och jag känner just nu, varför ska jag kunna 48 stycken fåglar för? Räcker väl att jag kan blåmes, domherre, skata - jag dom vanliga som sitter utanför fönstret. Varför ska jag då kunna varfågel, vattenrall, morkulla? Ja ni hör ju på namnen att det känns helt vrickat... Men det är väl bara att lära sig dem och sen så glömma bort dom på onsdag igen.

//madde


Känslan av att kunna fysiken


Imorgon gör jag mitt näst sista prov i fysiken och det känns som om jag kan allt! Sicken känsla, den har man inte upplevt många gånger inte. Men nu blir det sängen för min del och så får ni ha en superdag imorgon :)

//madde


I can do it!


Hemma efter en helhelg i Skövde, har varit riktigt kul och mycket träning har det blivit. Behövdes verkligen :) Så nu är man på topp igen efter denna helgen och nästa helg är det första tävlingen i Sävsjö. Som kommer direktsändas på webben, så vem som helst kan kolla, smidigt ju!
Nu är det dags för mig att plugga fysik, eftersom det är prov imorgon. Sen så ska jag sova ändå tills klockan 06.23 imorgonbitti då skolan drar igång. + att det är sista veckan med höstterminens schema och jag kan inte vara annat än lycklig nu :D Men att ha 4 prov, 1 läxa och 1 inlämning det suger :(
Men om jag klarar denna veckan, då klarar jag allt sen!

//madde


Träningshelg


Nu är det sängen som gäller eftersom imorgon så är det destination Skövde, läger lördag och söndag. Kommer att övernatta där så vi ses väl igen på söndag när jag kommit hem :) Hoppas ni får det bra här nu i helgen och njut riktigt mycket över att vara lediga från skolan! :)

//madde


14 januari




Sötis Emma underhöll mig på bussen idag, tack för det du! Så tråkigt att åka buss själv, men idag var hon med och gör livet mycket bättre och lättare :D Tack du! <3

Nu blir det bubbelbad för mig, känner att lite avkoppling inte sitter helt fel. Varmt och skönt, lite lugn musik och bara njuta :)

//madde


Fredag hela dagen lång


Ja då är denna veckan slut och jag är hur trött som helst, det får bli en lugn kväll ikväll för i helgen så är det läger i Skövde. Så får väl kanske inte vila så mycket i helgen, två heldagar som väntar :) Ser fram emot att få träffa alla igen och få dansa hela helgen är ju inte heller fel!
Idag ahr det då varit en ganska dryg dag, började med massaage där vi gick igenom ben och muskler i kroppen. Sen svenskan som gick snabbt. På håltimman så hade jag körlektion, vi hade stadskörning och det gick bra :) Sist väntade jag på kemin, medans nästan hela klassen åkte hem gick jag dit eftersom jag ska göra kursprov för att få VG. Men jobba väl inte överdrivet mycket precis så det var slösande med tid, men hade en trevlig stund ändå :)

Nu blir det lite fågelplugg, sen ska jag ta ett bubbelbad & mysa med mig själv och sist let´s dance med familjen :)

//madde


13/1


Hej igen på er! Här är det ingen uppdatering pga allt annat jag ska hinna med :) Igår var jag på laserdome + Max hamburgerrestaurang med elevambassadörerna, vi hade sjukt kul men det har man ju alltid med det gänget, tack för dagen allihopa!
Idag har det varit lektioner + hål, är nu hemma efter en promenad och ska lägga mig och sova i 1 timma innan det är första träningen för säsongen. Starta med 3 h träning kanske inte är det bästa, men kul att köra igång igen :) Så dags för sängen för min del!

//madde


Stilen för dagen




Körde på en lite enklare stil idag, jeans, svart långärmad tröja och mitt halsband från kappahl :)

//madde


Min enastående dag!


Hej på er! Den fruktade dagen är nu över, skolan gick väl bra. Skoj att träffa alla igen, alla leenden som bara sprudlade även om skolan är jobbig så lyfter ett leende vardagen oerhört mycket! Fick dock reda på att nästa vecka så är det 2 fysikprov, 2 natuprov, 1 kemiprov + en matteinlämning - tungt! Men det dka väl gå det med, får väl plugga ihjäl mig nu under denna veckan och nästa för i helgen så är det äntligen träningshelg! Sen så börjar ju vårterminen och det är något som jag ser fram emot, mitt schema (som det ser ut idag) är helt fantastiskt bra emot det jag har nu, så det kommer bli en höjdare att börja VT 2011 :)

Gick senare vidare mot jobbet där det var lugnt idag, började med att packa upp massa pjäxor, så kom in och köp pjäxor nu! :D Har väl varit hemma nu i 40 min och det luktar spagetti & köttfärssås i huset - mums, Så dags för lite krubb!

//madde


Att göra ett snesteg


Skolan imorgon då och det är väl lite blandade känslor. Skönt att komma igång med vardagen och allt som det hör till. Men allt som ska göras framförallt allt plugg, det orkar jag just nu inte. Varför går jag då teknik? Ja de frågan har jag ställt mig många gånger, det är en jättebra & bred linje, bra lärare, go klass m.m. Men det är egentligen inte vad jag vill. Nu under de här åren som jag gått på gymnasiet har jag verkligen funderat och ja, jag har valt fel. Om jag hade fått välja nu så hade jag valt estet - dans, BF, eller något med hälsa. Dans hade varit drömmen att gå och teknik är helt tvärtom. Har övervägt att byta till något annat, men tanken på att gå om eller ta studenten 2 år efter mina vänner det är något jag inte vill. Som tur är så har jag ändå valt en bred linje och har fått lära mig många nya saker inom teknik som jag kanske har nytta av i framtiden. Intresset kanske kommer tillbaka när jag blir äldre, men just nu känns det bara som om jag går och grubblar & funderar. Jag ska kämpa på och se till att få bra betyg nu under 2:an & 3:an, sen får vi se vad det leder till. Välja till dom kurserna jag är intresserad utav och se till att det som är kvar utav gymnasietiden blir så bra som det bara kan bli :)

Till er som inte har valt än, gå efter hjärtat och inte vad alla andra säger till er att ni borde gå! Jag var helt säker på att jag skulle välja natur, men det blev senare teknik. Jag blev tillsagd att välja en bred linje och det är precis vad teknik är. Men om man inte har intresset till kurserna som ingår i programmet så blir det fel. Teknikämnena tycker jag är intressanta, men det är allt annat som kommer in, fysik, kemi, massa matte, det är inte riktigt de ämnena som intresserar mig. Men som sagt, jag får kämpa på nu, halva tiden har gått!

Nu har jag delat med mig av min historia och hur jag känner. Hoppas ni har valt rätt!

//madde


Pannkakor :)












//madde


Utforskaren




//madde


10 januari


Lika tråkigt har jag idag, pluggar just nu fåglar och det är jag vad ska man säga. Det är väl bra att veta vad dom heter men vad dom har för familj, ordning, levnadssätt och föda det känns lite onödigt. Men jag pluggar väl på och det enda som gäller nu är att jag ska kunna 47 stycken och sen skriva rätt på provet! Så det är väl dags att sätta igång och få in alla fåglarna i huvudet innan ikväll så behöver jag inte ägna mer tid åt dem iallafalla.
Men är sugen på att göra något annat också, får väl baka eller något annat praktiskt? Kanske ska jobba idag också, men vi får väl se om dom behöver folk :)

//madde


Boogie :)








//madde


Dansen har stor betydelse




Jag vill dansa, dansa och åter igen dansa! Att få känna känslan av att röra på kroppen till musik, den känslan vill jag uppleva nu. Men pga min benhinneinflammation så får jag inte det, det är inget vidare att ha det kan jag lova för läkaren sa att det enda som hjälper är vila och jag som nu efter 5 veckors vila börjar få krupp. Hon sa att minst 2 månader, det är ingen höjdare kan jag lova er. Men tills  på torsdag ska jag vila iallafall, sen klarar jag inte längre! Jag måste få dansa och uppleva känslan och stämningen! Jag saknar det så otroligt mycket att jag inte kan beskriva mina känslor, det är fruktansvärt! Bilden beskriver den glädjen jag har till dansen och jag är oerhört tacksam för att jag har det som intresse :)

//madde


Rastlös


Om man kollar på bingolotto har man tråkigt då? JA det har man otroligt tråkigt, det finns verkligen ingenting att göra här hemma och jag är hur uttråkad som helst. Men jag får väl kämpa mig igenom kvällen tills jag får gå och lägga mig för dagen och imorgon ska jag sova länge innan jag måste plugga hela dagen - suck!

//madde


Helgen i Göteborg

































Man fick tyvärr inte ta några bilder under musikalen, men har haft en mysigt helg tillsammans med familjen. Musikalen var bra särskilt när de dansade och lite shopping blev det också :)

//madde


Weekend i Göteborg


 

 

Imorgon bitti åker hela familjen Holmlind ner till Göteborg för att först tillbringa dagen med shopping och lite mat. Sen kl 15.00 ska vi se musikalen Sunset Boulevard på Göteborgsoperan och sist äta! Sen blir det övernattning på Novotel och på söndag blir det ytterliggare lite shopping :) Allt detta överraskade pappa hela familjen i julklapp, ska bli jättekul och ser fram emot en mysig stund med min familj!

Kommer inte va så aktiv här, utan vi ses igen på söndag :)

//madde

 


H&M


Lite saker jag tänkte få tag i imorgon :)



//madde


Middag!


Gjorde trerätters middag häromdagen och det blev;

Förrätt - Plockmat + Sangria
Huvudrätt - Klyftpotatis, fylld kyckling & mango-chutney sås (missade tyvärr att ta en bild på slutresultatet)
Efterrätt - Vitchokladmousse med hallon- och limesås toppad med chokladflarn














//madde


Tjejkväll hos Hanna :)















Tack för en supermysig kväll tjejer! <3

//madde


Tjejkväll


Dags att hoppa in i duschen för att sedan hämta upp Emma och vi beger oss sedan mot Hanna där tjejkväll väntar. Mat, spel, mys, skratt m.m väntar :) Hoppas ni får en bra kväll för min kommer blir super!

//madde


Trettondagsafton :)


Nu sitter jag här då igen, ska försöka slänga upp någon sorts återblick utav året i form utav bilder och kanske lite text. Men det får jag ta tag i imorgon då jag är helt ledig förutom kvällen då det bär av till Hanna för tjejkväll. Ska blir skönt att få en liten ledig dag där jag kan gå upp hur sent som helst och inte behöva oroa mig över något som kallas tid. Imorgon är det avkoppling som gäller, kanske går ut en sväng om mina benhinnor klarar det :)
Det är ju som sagt trettondagsafton idag, vi har bekanta här och medan de bastade så gjorde jag maten, blev väldigt bra. Så nu är det dags för efterätten som blir ännu bättre! :)

//madde


Toppendag :)


Snart är då denna dagen över och jag har hunnit med riskettan, pluggat teori, kollat längdskidor, ätit och nu så ska upp till köket och skala potatis som vi ska ha här ikväll :) Efter det eller rättare sagt om 20 min så är det skidskytte, så då bänkar jag mig i soffan med en apelsin och hoppas på svensk framgång! Annars är det ju ingen höjdare att kolla, hoppas det blir sådär extra spännande och att dom kommer bland dom främsta. Man kan ju aldrig veta med skidskyttarna, antingen så har dom en katastofdag och inget funkar, eller så är det en toppendag och allt bara går som en dans! Så hoppas jag på att det går iallafall, alltså en toppendag :)

//madde


Det börjar närma sig!





Dags att krypa ner i sängen nu eftersom jag ska gå upp kl 06.45 imorgon pga riskettan. Men det är väl bara att göra det, ett steg närmare körkortet och det känns underbart! Körde även idag, fick bromsa och det gick bra, man får verkligen ställa sig på bromsen nu när det är så halt ute. Men jag lever och jag vet nu hur man bromsar ordentligt :)
Nu ska jag smörja in mina benhinnor så min behinneinflammation snart går över förhoppningsvis för att sedan göra mig redo för lite sömn!
God natt på er allihop :)

//madde


4 januari


Åker snart in för att övningsköra sen vidare till jobbet. Idag har jag kollat på film och inte gjort någonting, har försökt mig på kemin men det går inget vidare så får ta tag i det en annan gång. Ska försöka få i mig någonting att äta innan jag ger mig iväg för dagens händelser :)

//madde


Måste ha jeans!


Jag är i stort behov av jeans just nu, älskar fullkomligt att ha leggins på mig men ett par jeans skulle väl inte sitta helt fel heller. Ett par som är sådär perfekta ni vet, några som man känner att man kan ha i flera år! Innan skolan så ska jag ta mig någonstans där jag kan få tag på ett par sådanadär :)

//madde


3 januari 2011


Nu har det nya året börjat och vi alla börjar väl känna oss lite bekväma med det. Jag tillbringade min nyår först hos Johanna med supergod mat och trevligt sällskap. Sen åkte vi taxi ner till Johan där det var förfest som blev väldigt lyckad, tack alla som bidrog till den! Sen vidare ner till Dagnys. Så det var min nyår och 2010 är därmed avslutat.













Bilderna är tagna från Chanel & Emma.


Under de senaste dagarna har jag inte gjort någonting, försökt att koppla bort mig från allt och bara varit hemma och njutit av ledigheten. Det är helt underbart att få ledigt från skola och hinna med att pyssla om sig själv lite :)
Jag borde egentligen plugga lite inför skolan som börjar om snart en vecka. Detta lovet har gått otroligt fort och fortare ska vårterminen gå!

//madde


RSS 2.0