Räddar vintergatan!


Hej på er!
Skrev ett inlägg för dryga 2 timmar sen, men det har inte kommit upp på bloggen än... Aja, där skrev jag lite om dagen och så, men får väl berätta en gång till :) Hade naturprov och ja det gick väl stabilt inte mer än så, sen så har jag haft de gamla vanliga ämnena. Vi lyckades flytta upp två lektioner imorgon så vi slutar 12! Ren lycka, så jag tänkte bege mig mot Skövde för att möjligtvis handla lite julklappar och ett par byxor.

Sen jag kom hem har jag inte gjort något, eller jo jag har spelat Vintergatan på barnkanalen.se. Haha vet att det låter fånigt men har man inget för sig så är det faktiskt lite skoj, vissa banor är faktiskt svåra! Hepp nu ska jag återgå till att rädda galaxen ;)




//madde


H&M






//madde


Hemma!


Idag kan jag nog vara den gladaste för jag är insnöad! Vi kom inte ut imorse och då missade jag ju bussen så det blev ingen skola! Skönt att faktiskt få en sån här dag ibland, även om man missar mycket i skolan så är jag hellre hemma och pluggar och tar hand om mig själv. Pappa har nu fått bortt all snö så vi kommer ut, men jag har ingen större lust att åka till skolan nu. Är det någon mer tro som är insnöad där ute, så jag inte är ensam?
Nu ska jag iallafall ta tag i naturen, sen lite körteori och efter det så är klockan förmodligen 16.00 - då åker jag inte till körskolan :)

//madde


Happiness
























Haft en underbart mysig första advent, druckit massa glögg, ätit massa pepparkakor, hört vacker musik och fått uppleva en snöstorm utan dess like. Jag är lycklig!

//madde


snö, snö, snö.


Nu är jag hemma och dagen har varit bra. Åkte in och tränare och ja mitt knä är inte det bästa, vaknade och ja ont gjorde det, så nu är det bara att vila och se till att det är bra tills nästa helg! Det konstiga är att jag inte har gjort något och kände ingenting igår, förmodligen så har jag gjort något inatt eller så har en nerv kommit i klämm. Konstigt nog, förstår ingenting...
Men nu sitter jag här varm och med myströjan på. Måste ta tag i naturen nu, prov på tisdag... Inte pluggat något så jag känner att jag inte kan något. Får väl först och främst se om jag kan ta mig till skolan imorgon pga all snö. Men det får vi se imorgon :)

//madde


Första advent



Godmorgon på er alla i snöstormen, för här snöar det som bare den! Vaknade och ja kunde knappt inte röra knät, helt skumt förstår inget, gör verkligen skit ont när jag ska böja det. Men hoppas på att det går över för jag måste verkligen träna idag, lag-sm nästa helg ju! Så åker väl snart in och gör så gott jag kan, sen vidare till stan där det är julskyltning och vi som är elevambassadörer ska vara där och informera om skolan. Förhoppningsvis så vågar sig folk ut och tittar förbi. Hoppas er första advent blir underbart mysig!

//madde

Julmys!


























Här kommer lite bilder från helgen, eller rättare sagt från idag och igår. Kommer kanske lite bilder från julskyltningen imorgon :)
Avslutar detta inlägg med en bild på ljuset som så bra beskriver min känsla just nu!

//madde


The First Noel


Idag har jag vairt duktig, för jag har rört lite på mig genom att vi simmade på idrotten, sen har jag jobbat med lite fysik och ja, jag börjar iallafall att förstå något. Tur är väl det för vi har ju prov imorgon och appropå imorgon, komemr jag kunna ta mig till skolan? Lillebrors buss är inställd så ingen skola för honom, så förhoppningsvis är min också inställd, men man vet ju aldrig med bussarna för plötsligt kan dom dyka upp precis när man insett att det kanske inte kommer någon buss idag = stanna hemma! Den känslan vill jag upleve imorgon, för är så sjukt trött på allt som hör till skolan särskillt fysik! Men men lika bra att göra provet så det är över sen :)

Hoppas ni får en lite bättre kväll än min för min består utav fysik.

Py Bäckman – Koppången
Susan Boyle – The First Noel
The Priests – Ding Dong Merrily On High
Marianne Bondevik – En Stjerne Skinner I Natt
Amy Deasismont – Mössens julafton

//madde


Fysikproblem!


Känner att jag inte gör så mycket just nu, borde plugga eller jag MÅSTE plugga. Men jag orkar inte, någon som har något tips för hur jag ska kunna lyckas? Nu känns det ändå som om jag inte kommer fatta så mycket, klockan börjar ju närma sig 21.00 och ja då går väl min gräns för pluugandet. Men får ta tag i fysiken imorgon, kan säga att jag inte är den som har lättast för fysik heller, så provet kommer nog gå galant...
Hepp nu ska jag inte vara sån utan vara positiv istället för imorgon har vi bad ;) Det ni, det är inte fy skam, men jag hoppas fortfarande att jag är insnöad imorgon och inte kan ta mig till skolan för det vore så underbart skönt!

//madde


Outfits

 




//madde


plugga - njae


Motivationen är just nu på topp, måste verkligen plugga fysik men har ingen lust alls. Har nämligen prov på torsdag och det är något jag inte alls ser fram emot precis. Men men jag måste väl ändå göra det, det får gå hur det vill känns det som just nu, bara ett G så är jag nöjd. Men då gäller att jag pluggar lite kanske så jag kan något iallafall, för som det ser just nu så är det inte mycket som fastnat i huvudet.

Det är nog knappast ingen som har missat att det är snöstorm ute, våran väg ja den är katastrof, vi får väl se om vi kommer ut imorgon (hoppas inte). Snön gillar jag men att det blåser, ja det kan ju verkligen kvitta!

//madde


trött, sleten.


Hör av mig imorgon

//madde


puuuh


Har nu inte sovit på 36 timmar!

//madde


Ullared!




Nu går jag och lägger mig och sover ikapp några antal timmar innan jag och kusin Lovisa beger oss mot Ullared imorgon bitti. Då blir det shoppning du ;)

//madde


Oden cup!


Här kallar vi det uppdatering, men har under de senaste dygnen tillbringat dom inne i stan och Oden cup. Suttit på de STENhårda träbänkarna som just nu känns fastklistrade i röven, men jag har överlevt trots lite kramp i baksida lår, klagande människor runtomkring, sovandes människor överallt, ibland pigga människor, mycket skratt, mycket hejande och sist MYCKET fotboll!
Men helgen har i stora drag varit bra, fått träffa människor som jag inte brukar träffa så ofta och har fått uppleva mycket glädje men även besvikelse under denna ofantligt långa helg. Eftersom jag under dygnet mellan fre - lör sov 4 timmar och mellan lör - sön där jag inte sov någonting alls, så har timmarna gått ganska sakta men jag ska inte klaga för jag har hunnit med så mycket mer fotboll under dessa sömnlösa dagar/nätter. Nu har jag då en fråga, är det någon som är sugen på att byta ut sina axlar mot mina, för mina gör sjuuukt ont!

+ GRATTIS till alla er som presterade oerhört bra ifrån er och till er som även kom på placeringarna mellan 1 - 3! :)

//madde


20:44


Musik, musik, musik, ja det förgyller min vardag, upptäckte precis en fransk låt! Skojsigt när man kan även tycka att låtar på andra språk är bra. Men dagen idag ja, den har väl varit bra, inte hänt ngt speciellt precis. Har precis kommit hem ifrån träning i Vara, så nu ska jag väl sätta mig med konstruktionen. Innan det ska jag först duscha efter så blir det sängen när jag anser att jag kan lite av konstruktionen. Men imoron är det iallafall först möte med elevambassadörerna kl 10 - 12, sen slutar jag då kl 12 för att sedan vara i skolan igen 16.30 då det är Öppet hus. Så nu tycker jag att ni som har svårt att välja program inför gymnasiet pallrar er dit och så får vi hjälpa er att välja rätt helt enkelt :)

//madde


Daniel Norberg





//madde


Pictures


Lite bilder från de senaste dagarna;














//madde


Längtan


Idag har det varit en lång dag, först skolan, var sedan och simmade och sist körskolan för snart närmar det sig mot körkort och mer frihet! Tittar nu på fotbollsgalan, lite intressant är det iallafall. Men nu ska jag inte babbla mer om mitt liv, utan hur har ni det där ute? Hoppas det är bra såhär när det börjar närma sig jul och vinter. För på onsdag kommer kylan och snön följer tätt efteråt. Längat så sjukt mycket till jul, mys, glögg, släkt, paket, snö, lek och bus!

//madde


Farsdag♥


 

Grattis på farsdag

DU ÄR BÄST!

 

//madde

 

 


Love is in the air



Här såg det mörkt ut, uppdatering finns det något som kallas. Men ja, jag är lite dålig på det just nu känns det som. Skolan är som den är, inte så mycket att göra just nu, men mycket med dansen nu. Avslutning för kurser, uppvisningar för Varaslättens buggare igår, så det tog hela dagen. Gick och la mig relativt tidigt för idag kl 08.45 så åkte jag och några trötta människor till Skövde där det var inspirationsdag för ledare. Tim och Ronja höll i den och den var väldigt givande. Har fått många nya idéer och tips, är nu bara att sätta igång med kurserna!

Imorgon är det skola igen och ja jag är väl lika glad som alla andra är nu så här på en söndagskväll. Har kollat på ensam mamma söker som förövrigt är det bästa programmet just nu och man vill ju bara krypa in i programmet och känna glädjen och känslan. Underbart ju, jag bara ler när jag ser hur kärleken sprudlar bland mammorna.

//madde


21:36...




jag har tråkigt, jag har tråkigt, jag har tråkigt.
jag måste plugga svenska, jag måste plugga svenska, jag måste plugga svenska.
jag är i behov av sömn, jag är i behov av sömn.
jag vill sluta tidigt imorgon.
jag vill ha sovmorgon imorgon.
jag vill lyssna på fin musik.
jag måste träna, jag måste träna, jag måste dansa!
jag vill ha en bra kamera.
jag vill ha jullov, jullov, sommarlov!
jag vill ha nya kläder, massa kläder, ännu mer kläder.
jag vill träffa mina fina vänner, underbara!

//madde


En fin torsdag


Jag hinner verkligen egentligen inte att sitta här och skriva, har kollat bloggar, men jag MÅSTE egentligen plugga, känns inte alls bra inför svenskaprovet imorgon kan jag lova. Men jag får väl plugga till natten blir lång och framförallt tills jag kan något. Epoker är verkligen inte min grej har jag upptäckt :/ Men men, nu ska jag inte klaga för egentligen är jag glad jue :D Lite småtrött bara, men det ska man vara såhär frampå kvällen. Idag har skolan gått som på räls, första ett besök på Dalénium, ja utställningen var väl lite bra ändå :) Sen konstruktion som jag helt otroligt fattade någonting då!! Erika hängde med mig hem och vi bakade inför fredagsfikat imorgon med klassen = myyys :)

//madde


Alltid redo!


Nu är det snart kväll och insåg precis att jag inte ätit något på ett antal timmar så jag tog mig en bit smörgåstårta som stod i kylskåpet. Gick ner till mitt rum satte mig och började äta och här sitter jag med en katt som ligger på skrivbordet och hon är farligt nära att ta sig en bit mat. Hon ser väldigt intresserad ut, men hon ska inte få något utan hon får nöja sig med att titta på :)

//madde


Elevambassadör!


Måste även berätta att för några veckor sedan sökte jag till Elevambassadör på Ållebergsgymnasiet, 5 - 10 blev utvalda och fick beskedet idag att jag är utvald! Verkligen jättekul :D tack!

//madde


epoker...


Underhåller mig just nu med ja, svensk historia, epokerna. Måste säga att det är ganska trist, men det är väl ändå allmänbildning så jag är väl tvungen till att lära mig det. Vi har nämligen prov nu på fredag och jag känner att det är dags att börja lära sig något nu annars är det försent. För imorrn ska jag och Ika baka, det är fredagsfika som är bestämt och vi står för det på fredag. Fint att avsluta veckan med lite fika måste jag säga, innan helg och allt. Men visst har veckan gått snabbt, imorgon är det torsdag och sen är det fredag :D Underbart att det går så fort, snart har vi jullov! Längtar till skidor och massa snö!
Nu ska jag försöka mig på epokerna igen.

//madde


.




//maddde


Dröm sött!


Snart är kvällen här, eller ja den är ju faktiskt här nu. Pappa har kommit hem från Tyskland eller ja han har landat iaf, så mammas största bekymmer är hur hon ska hämta honom i Tidaholm eftersom det är dit han åker med buss. Vi är just nu ganska insnöade, så han får nog övernatta hos farmor och farfar. Imorgon hoppas jag på att vi är insnöade och att vi inte kan ta oss ut = ingen skola! Även om jag missar idrotten vore det skönt att ha en sovmorgon :) Nu ska jag läsa igenom lite svenska och sen bege mig mot sängen.
Dröm sött!

//madde


kallt, men jag är gald ändå!







Som alla redan har förhoppnigsvis sett så snöar det fruktansvärt mycket ute! Jag tycker det är underbart, dels för att jag kan åka skidor med massa härliga människor och så blir det mycket mysigare att tända brasan och lägga sig under en filt i soffan och kika på TV. Men kylan, det besvärar mig mest. Fryser så hemsk mycket nu, kan bero på att min kropp inte mår helt 100, men en varm jacka gör allt mycket bättre!
Att gå en från bussen idag var ingen höjdare precis, men jag överlevde och nu sitter jag här, nästan läxfri bara ett prov på fredag i svenska om epoker, men det grejar jag väl. Det är väl bara att läsa igenom och hoppas att jag förstår något :)
Måste även uppmärksamma Olivia idag för att hon tagit ett steg mot en ny förändring, att klippa av hela håret från långt till kort är stakt gjort! Jag skulle aldrig klara av det. Bra gjort tjejen och snyggt blev det också!

//madde


snow!

 



Nu går jag och lägger mig och hoppas på att det snöar imorgon!

//madde


Bilder från Spanien :)


Havet;























Utgång;



40 grader i solväggen :)





Spanien från luften;



Sierra Nevada;



Norge;





//madde


3 månader kvar...








Lite bilder från första dagen efter lovet och den har varit bra. Var hos tandläkaren på morgonen, fick vänta 30 min för att komma in! Men när jag väl var där inne fick jag reda på att jag hade en början till hål mellan två tänder... inte precis vad jag hade väntat mig men sånt é livet, hon skrapa även bort tandsten på tänderna. Ja annars har dagen varit bra, det kommer även komma upp lite bilder på min och Erikas förvandling...
Hade även första teorilektionen på körskolan idag, blir nog bra nu när man kommer igång för det är ju bara 3 månader kvar tills jag fyller 18! :D

//madde


19:05


Mamma har gjort äppelpaj och den ska jag snart smaka utav, mums! Sen har hon även brödbak igång, så det blir väl nybakt bröd snart! Kan inte bli så mycket bättre en söndagskväll, har en timme på mig att göra klart matten för sen är det ensam mamma söker och efter det så ska jag sova för det är jag välförtjänt utav! :)

//madde


Lördagen


Här var jag inte precis så aktiv inte, men har haft fullt upp hela helgen. Tävlade i lördags, efter första kvartsfinalen i boogie trodde vi inte att vi skulle gå vidare, men vi gick vidare och även från semin till final, otrolig lycka kan man säga. Sen gjorde vi även vår första tävling i BJA, där vi tog oss ifårn semifinal och även till final, kan itne beskriva hur förvånad, chockad, glad jag var! Vi dansade båda finalerna och slutade på en 4:e plats i boogie woogie och en 6:e plats i buggen. Vi är väldigt nöjda :D

//madde


Keep on lifting me higher


Hejsan på er :)

Det var ett tag sen jag var aktiv här känner jag, men jag har ju inte varit hemma utan vart i Spanien de senaste dagarna. Det har varit underbart skönt, sjukt varmt och avkopplande. Solat, ätit, badat och inte rört mig mycket alls. Skönt att koppla av ibland och få tänka på något annat än skolan.
Nu är det dock bara 2 ynka dagar kvar utav lovet och imorrn så ska jag tävla i Göteborg och på söndag så ska jag räkna matte, för har hemtenta tills på måndag... Känns som om jag får tillbringa mina nätter till matten just nu... Det känns ganska tufft och jobbigt att behöva göra matten nu under lovet, men man har ju alltid en förmåga att skjuta upp allt så jag får väl skylla mig själv.
Nu ska jag duscha, packa och sedan sova och hoppas på att Andreas får vara kvar i idol även om Geir är ruskigt bra!

//madde


RSS 2.0