Dagen är här!


Idag är det då nyårsafton och jag är väl inte så taggad just nu, men ska gå ut en sväng och lufta mig lite sen så blir det duschen och sist beger jag mig mot Sofie för fix. Sedan kommer kvällen ta mig till först middag och en lite andra trevligheter. Hoppas ni alla får en lyckad kväll för det tänker jag få, blir nog bästa på väldigt länge!
Skriver lite om det nya gågna året när jag har lite tid, för nu finns det ingen tid med för bloggen detta året. Vill önska er alla ett riktigt gott nytt år så ses vi igen 2011!

//madde


En dag ute i vinterlandet














//madde


29 december


Nu sitter jag här då och har inte så mycket att göra, vaknade imorse kl 07.14 för att åak in tillkörskolan och ha körlektion. Men nehe, jag hade tagit fel på dag, det är imorgon det är körlektion... Men satt iallafall 1 timme och pluggade teori. Men blir att gå upp lika tidigt imorgon med, suck.
Ska in till stan sen vid 12, sen sjukhuset, sista blir det Kinnarp för att kolla skor och antagligen lite kläder. Hoppas ni får en bra dag! :)

//madde


Juldagen 2010




















//madde


Julafton 2010
























//madde



Tyskland 2010


Saknar denna tid!






























//madde




Juldagen


Nå, nu är julafton över för dom flesta, men idag väntas det julafton med släkten på mammas sida. Så tomten kommer hit idag med och jag får ännu mer paket :D Gårdagen igår var lyckad, hade det supermysigt med god mat, massa julklappar, sällskapsspel och kvällen avslutades i kyrkan. Precis som en jul ska vara. Hoppas ni andra hade det jättebra :) Snart kommer då släkten och innan dess så ska jag ha blivit av emd min huvudvärk, plockat iordning i mitt rum och duschat, kan blir tufft men jag ska lyckas :)

//madde


24 december


Nu är dagen kommen och ajg har precis kommit ifrån mormor där årets julbord intogs. Har ätit mig mätt och nu är det dags för Kalle Anka och hans vänner, precis som vanligt. Ska även göra klart vårt pepparkaksland som inte blev klart igårkväll. Imorse var den lille tomten här och jag fick min klänning och en systemkamera! Är supernöjd, så vi får väl se vad tomten har att erbjuda ikväll och imorgon då det är andra julaftonen för min del :) Hoppas ni alla får en jättemysig julafton med många överraskningar! GOD JUL!

//madde


Nyårsklänningar




//madde


22 december


Nu är julstöket igång och jag har fullt upp, ska ta fram alla tomtarna och slå in paketen nu!

//madde



Mamma mia!





Amanda Seyfried – Honey, Honey
Meryl Streep – Mamma Mia
Julie Walters – Dancing Queen
Amanda Seyfried – Gimme! Gimme! Gimme! (A man after midnight)
Amanda Seyfried – Slipping Through My Fingers
Meryl Streep – The Winner Takes It All
Julie Walters – Take A Chance On Me
Amanda Seyfried – I Have A Dream
Amanda Seyfried – Thank You For The Music

Och mina absoluta favoriter:

Philip Michael – Does Your Mother Know

Pierce Brosnan – When All Is Said And Done

Colin Firth – Our Last Summer

//madde


Money, Money, Money


Städningen är i full gång och ja, det börjar lika något! Idag har jag jobbat och gjort korv hos mormor. Så dagen ja den har väl varit bra, hade en kund idag i 1.5 h! Måste nog vara rekord...
Mamma och jag har nu vänt upp och ner på hela mitt rum och det är jag glad för, för som det såg ut förrut och så mycket grejer jag hade, shit! Det var inte att leka med, men nu är mycket borta och snart ska julpyntet fram. Precis nu när jag tog fram en plånbok med massa mynt från förr, så på botten av den så hittar jag 130 euro! Det är sånt som gör en glad på dagarna, ren lycka :D



Julie Walters – Money, Money, Money

Nu ska jag ta och fortsätta med min städning för att sedan gå och lägga mig i min renbäddade säng :)

//madde


Det närmar sig jul!


Hej på er alla glada, nu är det inte alls långt kvar tills det är jullov och det känns underbart! På tisdag är det sista dagen och jag är hur lycklig som helst, även om jag nu är trött det sista som de flesta andra så kämpar jag på! Jobbet går som bare den och det är mycket folk varje dag. Jobbar i stort sett varje dag fram tills jul och även efter jul, men ska försöka vila upp mig inför skolan som startar i januari. '

Igår var jag och mamma på Västerhöjdsgymnasiets julkonsert, jättefint var det som vanligt! Jag bara njöt och kände hur julstämningen höjdes.
Imorgon ska jag först jobba, sen så ska jag julpynta och eventuellt baka julgodis m.m.
Men ni får ha det så himla bra till jag hör va mig igen!

//madde


13 december


Något tröttare än vanligt kan jag meddela att jag är, var inte ute och festade igår och det är jag glad för idag. Hade säkert varit jättekul men hoppade det för denna gången. Istället hade vi Luciatåg igårkväll gick super och idag har vi haft 4 st. Gick upp vid 05.45 pigg och glad, begav mig mot staden där vi skulle hämta Sofie. Sms:ade henne - fick inget svar, ringde och hon svarade men det var banne mig ingen som pratade, så efter 1 minut så hade hon vaknat och insett att hennes alarm inte hade ringt. När vi hämtat henne och David så var det stadshuset som gällde, alla lika pigga och glada sjöng vi som om vi hade sovit 10 timmar inatt, och vi fortsatte sen mot Fredriksbergskyrkan och sist Ranliden där vi gjorde vårt sista framträdande. Jag vill tacka alla för att ni gjorde Lucia 2010 till ett minne :)

Har hunnit med att plugga kemi och haft sista körteorin idag så jag har väl hunnit med det jag skulle hunnit. Bara julkalendern kvar och den hade jag tänkt att se nu!

//madde


Ordning och reda?


Idag steg jag upp kl 09.00 för att jobba kl 10.00, har nu kommit hem, ätit och ska göra mig iordning inför Lucia. När jag kom ner för trappan möttes jag utav en härlig syn... mamma har verkligen vänt mitt rum upp och ner - suck...



Igår då så var jag och tävlade, och det var andra tävlingen i junior A och vi slutade på en 4:e plats! Är jättenöjd :)

//madde


Pepparkaksbak!









Det årliga pepparkaksbaket gick av stapeln iår också :)

//madde


Fredag!


Hej igen på er, nu tänkte jag kanske berätta lite om hur jag har haft det de senaste dagarna. Har gått  i skolan på dagarna och sen har det varit jobb och lite träning. Så jag har inte hunnit med så mycket mer, vi har haft körövningar inför Lucia som är nu på måndag. Men vi har även Lucia på söndag i Fredriksbergskyrkan, är så himla mysigt med Lucia, en fin högtid!
Men nu ska jag inte trötta ut er utan ska fortsätta titta på idolfinalen! Jay eller Minnah...

//madde


Tiden räcker inte till...

Nu ligger det till såhär att jag har inte tid för allt det so jag skulle vilja ha tid för, en del utav det är bloggen. Den får komma lite i efterhand just nu under de kommande veckorna. Kanske att jag uppdaterar någon gång ibland, men inte kommer ni att få läsa något nytt varje dag inte. För nu lägger jag min fokus på dansen, skolan & jobbet. Så ni får ha det så himla bra, så hörs vi snart igen :)
//madde

Helgen + dagen


Hej!
Här har det inte hänt speciellt mycket och inte kommer jag att berätta så mycket heller för den delen. Var ju som sagt och tävlade Lag- SM i helgen och laget om 7:a. Vi i laget hade med alla grenar 5 stycken och jag bidrog med dubbelbuggen, vi slutade 3:a och jag är mer än nöjd. Jag och Anna grät när vi fick veta resultatet, helt otroligt att vi slog de trios som är bland de bästa i Sverige! Så med det beskedet var jag hur lycklig som helst, har nog inte riktigt fattat det än... På söndagen var det återigen tävling som gällde, jag och Daniel ställde upp i BJB (bugg junior B) där vi slutade 4:a och för att inte tränat något så är jag nöjd :)
Bilder kommer det inga för jag tog inga, men det kan nog komma en film snart...

Idag har det varit utbildningsdag för elevambassadörerna, det har varit mycket intressant, inspirerande och givande! Sist så var det ju första dagen på jobbet, alltså Bytt och Nytt, kom in och kika förbi någon gång vettja ;)

//madde


Lag SM




Nu drar jag och tävlar Lag SM. Back on track på måndag! Önska oss lycka till :)

//madde


RSS 2.0