Fruktsallad + juice


Har precis gjort fruktsallad bestående av;

1 banan
1 äpple
1 apelsin
1 päron
+ några dl apelsinjuice

Förstår ni hur gott det är, mums!

//madde


28 februari


Jo men här var vi uppdaterade ser jag, har blivit fruktansvärt dålig på det just nu, men det har som sagt varit fullt upp med både de ena och de andra. Har hunnit med att träna, plugga, varit på 50-års kalas, varit i Skövde, Skara, Tidaholm, Fröjered, Karlstad, ja lite av varje helt enkelt. Men nu blir det dags för mig att plugga matte även om det är pest och pina så är jag tvungen, matte c tenta på torsdag och jag kan väl inte mer än det grundliga. Så tar tag i lite matte nu, måste bara ha något i mig som kan pigga upp mig lite, för så seg som jag är, så kommer jag inte få mycket gjort inte.







Jo, jag längtar allt tillbaka till Hovfjället!

//madde


KÖRKORT!


Måste ju berätta för er att igår så tog jag körkort! Riktigt skönt att ha det klart nu :D

//madde


Sportlov


Hej på er i kylan :) Måste erkänna min dåliga uppdatering här men det är mycket annat som händer just nu i mitt liv. Har under min lediga vecka varit på läger i Hovfjället, superkul, tack till er alla som gjorde det så bra! Sen har jag tillbringat många timmar på körskolan. Har även varit hos min kusin i helgen, vi var på ungdomsmöte igår och vi somnade väl inte för tidigt precis så idag har jag i stort sett åkt hem, parkerat på varenda parkering i Tidaholm och nu läser jag igenom körkortsboken. Kul liv jag har just nu, jag vet men det är så det är. Där har ni min vecka i stora drag, bilder kanske kommer när jag har tid till det annars så får ni ha det så bra!





//madde


Halkan :)




Nu är halkan gjord och det var superskoj! Sladdade runt där lite med Johanna, ja vi gjorde det mesta :) Så om jag får chansen igen så skulle jag gärna ta den, skitkul verkligen!
Nu har jag dock jättetrött, helt slut så det får bli sängen snart. Tur att jag inte har några läxor eller prov imorgon utan kan slappna av nu sista dagen innan lovet. En lektion imorgon också det sitter inte helt fel kan jag lova ;) SÅ hoppas ni haft en super dag trots snön som har fallit. Nu får ni ha en fortsatt bra kväll!

//madde


Födelsedag!


Då var denna dagen över och jag har haft det super! Tack till alla er som sagt grattis och till er som har sjungt för mig, det värmer! Tack familjen för presenterna och tack Sofie för presenten imorse - älskar er!
Nu blir det lite engelskaläxa som avslut på denna födelsedag och sen blir det sängen :)
//madde


Kalasbilder




















Tack för ett toppenkalas!

//madde




7 februari 2011


Nu har även denna dagen gått och snart är det åter igen dags för sängen - underbart! Dagen har varit en vanlig måndag, på massagen hade vi idrottsmassage och det gjorde så ont så jag inte riktigt visste vad jag skulle ta vägen, men nu mår jag bra och det är det som räknas. Gick till körskolan efter skolan, är ännu inte klar med repetitionerna så får gå ner på många och göra klart dem :)
Nu ska jag ta och äta potatis- och purjolökssoppa innan jag skriver klart mitt CV. Ha en bra kväll hörre ni :) bilder kommer förmodligen ikväll ifrån födelsedagen.

Måste även nämna att Karin fyller år idag, STORT grattis på dej! <3

//madde


2 dagar kvar



Snart är jag 18 och det blir skönt det! Hade kalas igår (bilder kommer) och fick en hel del grejer :) Idarg har jag inte gjort mycket, varit hos mormor, spelat wii, varit inne och haft kurs och nu sitter jag här ganska sliten men nyduschad! Känner även att halsen inte mår som den borde, så nu ska jag ta och krypa ner i sängen och vara pigg tills imorgon!

//madde


kalasar


Nu har jag varit inne i stan och dansat så nu så ska jag fixa klart här hemma inför ikväll för då blir det storkalas för mig! Wiho!

//madde


Överraskningar!


Nu är jag vaken och mår toppen. Igår var det 18-års fest för Simon och Anders, kan inget annat säga att jag hade det grymt kul, träffade massa saknat folk, dansade natten lång och bara släppte allt och levde i nuet. Det var riktigt skönt, så tack alla ni som gjorde min kväll så att den blev perfekt, speciellt tack till Simon och Anders!
Idag känner jag av att jag dansade som en galning igår, har träningsvärk i mina vader och det gör alltid lika ont. Men snart så beger jag mig emot staden där det är dans :)
Fick en jätte överraskning igår också, för innan jag skulle till Vartofta så skulle vi äta hos mormor. När jag öppnar dörren så står mina kusiner från skåne där, shit vad paff jag blev! Älskar överraskningar och detta var helt oväntad, men riktigt kul :)

//madde


Mellis


Dagens mellanmål består utav smoothie + crisp med keso!





//madde


F-dag


Idag har det varit friluftsdag och jag åkte slalom, åkte hem vid halv 1 för då hade mina benhinnor lagt av totalt. Men det var väl kul att åka igen, blir att åka på sportlovet igen :) Så nu sitter jag här, ska väl snart äta och blir väl tvungen till att städa här hemma också, för på lördag är det kalas - wiie! Ikväll är det då träning som gäller och det ska bli skojsigt de.

//madde


Kvällsmat


Då har även denna dagen gått och är helt slut just nu. Först skolan, sen körskolan och sist dansen. Men det har gått bra idag, på idrotten hade vi dock skridskor och det är ett minus. Det är kul den första kvarten men sen börjar fötterna att göra ont och då är inte humöret med längre, men jag stod ut i en timma och det är jag ganska stolt över :)



Ikväll blev det omelett bestående utav ägg med fyllning som bestod utav, avacado, tomat, persilja tog mig även friheten att äta finn crisp och keso till detta :)

//madde


Detox!


Så nu är jag hemma och i Jönköping så gick det väl bra. Fick hålfotsinlägg för benhinnerna och för kroppen så blir det diet! Kommer i två veckor framöver att äta purjolök- och potatissoppa, keso, finn crisp, avacado, grönsaker, frukt, smooties. Jag får inte äta bröd, mjöl, mjölkprodukter, kött, potatis, bröd, ingenting sånt. Så NU blir det hårda pix, men bättre ska jag bli! Så det känns ganska motiverat faktiskt. Så har nu gjort iordning en smootie bestående utav blåbär, hallon och banan, och även finn crisp med keso på, så det får bli min kvällsmat.
Så nu kommer ni att få fälja mig mot ett bättre liv! Kommer nog komma en hel del tips ang. detoxmetoden som det så fint heter :)

//madde


RSS 2.0