Grattis världens bästa pappa! ♥




//madde


Muffinsbak :)








//madde


Vår :)
















//madde


Studiedag


Studiedag känns bra,
- sov länge
- pluggat
- kollat 4 avsnitt av glee

Ska försöka plugga in resten av musklerna på latin och sen göra en fruktsallad. Ikväll blir det dans och sen är denna dagen slut och skolan väntar imorgon igen. Bara 3 lektioner men går från 8 - 14.40, så ett hål på 3 timmar kan bli intressant :)

//madde


22:13


Nu går jag och lägger mig med glädje för imorgon så är det studiedag så jag kan sova hur länge jag vill! Underbart skönt. Jag tänkte ta mig ut ur huset som sagt och utforska våren lite närmare så hoppas vädret är med mig lite granna :)
Sov så gott med er! Hugs

//madde


Latino


Efter denna soliga dag så har jag nu äntligen tagit tag i massagen. VI har nämligen prov på torsdag på muskler i kroppen + vad de gör och skelettet, dessutom är allt på latin också så det gör det hela mycket svårare. Men det är väl bara till att göra det, ett + är att vi har studiedag imorgon! När jag har lärt mig alla saker på latin så hade jag tänkt mig att gå en promenad och fota lite. För några vårbilder skulle väl inte sitta fel här inte?
Nu är det dags att fortsätta, hoppas ni får en bra kväll :)

//madde


18 - 20 mars


Nu är alla konserter över och tråkigt är det allt. Känns tomt att inte ha något mer rep eller konsert med gänget. Ni har varit helt fantastiska alla ni, jättekul har vi haft! Inte minst i fredags när det var efterfest på Terrassen, ni är oslagbara!
Kom hem vid 03.00 på natten till lördagen, hade då ägnat mig med att köra hem folk och varit hos David som fyllt 18 år, grattis :) Igår då var jag i Åsarp på kvällen och på dagen ägnade jag dagen till något, försöker komma på vad jag gjorde men har tillfällig minnesförlust just nu. Jaja, jag kommer väl på det med, men idag har jag varit ännu en dag i Åsarp, lyssnat på Joakim Lundqvist - verkligen en inspirerande människa. Har även varit ute lite i solen, skönt med lite sol äntligen :) Nu ska jag ta och duscha sen så får det bli sängen för min del, är riktigt trött efter veckan och det gör ingenting att jag har sovmorgon + bilen imorgon heller. Nu är det snart måndag - nu kör vi!

Tisdagens väder gör det inte sämre heller :)



//madde


Come What May


Hej på er ute i stugorna!
Veckorna rullar på och denna veckan så är det rep och konserter som gäller. Come What May står på schemat, hoppas ni alla har köpt biljetter nu för det kommer bli grymt bra! :D
Genrepet är imorgon och sen är det skolkonserter och offentliga konserter! WIE vad bra det kommer bli!

Torsdag kl 19.00 eller fredag kl 19.00 kan ni se oss!



//madde


Sjukling


Hej på er!

Nu har jag äntligen orken att skriva något här. Vaknade inatt och kände att magen inte var på topp, legat vaken hela natten och vid 06.00 imorse var den helt tom. Så har tillbringat min dag i sängen, skulle gå upp i förmiddags men kom inte så långt, eftersom jag inte hade fått i mig någon näring så började det flimra och svarta framför ögonen - jag svimmade. Det var läskigt kan jag lova, har aldrig gjort det förut. Usch då!
Har iallafall fått i mig tre muggar blåbärssoppa idag och det får nog bli en till snart. Känslan av att vara tom i hela magen eller inte ha någon ork till att gå upp ur sängen, det är tråkigt. Är så rastlös som man kan bli! Så nu vet ni hur jag har det en fredagskväll som denna. Hoppas ni har det mycket bättre än mig iaf!

//madde


6 mars


Nu har då även denna helgen gått och i fredags så var jag i Skövde med min fina vän Sofie, vi hade det super, tog igen mycket efterlängtad tid, blev även lite shopping :) Igår var det DM i Ulricehamn och det gick skit, ingenting stämde, någon gång ska det ju vara så också, men varför just på DM? Aja, nu satsar vi på SM som är i juni!
Idag då har jag knappt inte tagit mig ur soffan, skjutsade bror in till stan för fotboll sen hem igen och kolla på skidorna. Synn att det inte alltid går som man förväntar sig...

Nu ska jag åka in och ha barnkurs med mina söta små barn! :)

//madde


Matte c!


Hoppas ni har det bra ute i era stugor :) Jag skulle väl kunna ha det mycket bättre men vad gör man inte, jo man plugga matte c! Underbart kul är det... Fast när jag förstår då är det riktigt kul, då känns det genast mycket bättre, men det är ganska vanligt att det brukar kännas så. Hoppas ni har något bättre för er iallafall, för matte c är ingen höjdare. Lyssnar på The Blues Brothers samtidigt som jag pluggar och måste säga att det går mycket lättare då :)

Nu ska jag fortsätta!

//madde


RSS 2.0